7 & 8 mei 2022

Ben jij er klaar voor om te ontdekken hoe jij in no-time 10x meer zelfvertrouwen kunt gaan voelen? Om moeiteloos te gaan manifesteren en het succes aan te trekken waarvan je weet dat het voor jou is weggelegd?

Dan is het 100% Lefwijf Event echt iets voor jou!

Tijdens het event word je volledig meegenomen in de wereld van LEF. Van een live groepshypnose tot het lopen over vuur! 

Je ziet het al die fantastische vrouwen om je heen doen. De een na de ander manifesteert moeiteloos haar dromen. Allemaal zijn ze retesuccesvol, zowel in de impact die ze maken als het geld wat ze maandelijks omzetten. En hebben ze daarnaast ook nog eens vét leuk leven.

En laat dat nu precies zijn waar jij ook naar verlangt!

Want ja, ook jij hebt grootse dromen. Ook jij bent reteambitieus en wil net als al die fenomenale vrouwen dat succes voor jezelf aantrekken. Ook jij wil een enorme impact maken, vet veel geld verdienen én tegelijk jouw mooiste leven leven! 

Ergens weet je al lang dat dit ook voor jou is weggelegd. Dat alles wat zij kunnen ook in jou zit. Maar daarvoor heb je wél op dat next level te gaan spelen.

Je hebt al flink gewerkt aan het creëren van zelfvertrouwen. Die basis is al lang gelegd. Maar je weet dat er nog zóveel meer voor je mogelijk is!

En dus is het tijd. Het is tijd om die kracht in jou nóg meer naar boven te laten komen. Om jezelf veel meer te gaan laten zien. En vólop in het licht te gaan staan!

Het is tijd om naar dat next-level te gaan. En dat vuur in jou volop te gaan laten vlammen! Om 100% te ownen wie jij bent en waar jij voor staat. Om de wereld te laten zien hoe f*cking fantastisch je eigenlijk bent. En net als al die anderen moeiteloos dat succes te creëren waarvan je weet dat het in je zit!

En, mooie vrouw, laat dat nu précies zijn waar het 100% Lefwijf helemaal om draait!

Temidden van een groep like-minded ambitieuze vrouwen word je geïnspireerd én in de actie gezet door de beste experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, energie, manifesteren en het leven van jouw droomleven.

Aan het eind van het event sluiten we af met een grootse firewalk, zodat jij dat vuur in jou volop gaat laten vlammen en die grootse kracht in jou 100% gaat voelen én gaat ownen!

Wedden dat na afloop niets of niemand jou nog tegen gaat houden om je dromen te gaan realiseren?!

Zaterdag 7 mei – VIP avond

Vanaf 17.00 uur ben je welkom op de locatie. Rond 17.30 starten we met het diner in een prachtig modern restaurant, met fantastisch uitzicht op het bos. Tijdens het diner is er volop tijd om met elkaar te netwerken en met een aantal van de sprekers.

De avondsessie met Willemijn Welten zal bij goed weer buiten plaatsvinden bij een heerlijk knapperend kampvuur. We sluiten af met een prachtige oefening waarbij je intens veel (zelf)liefde gaat ervaren.

Zondag 8 mei

We ontmoeten elkaar vanaf 9.00 uur onder het genot van een kopje koffie of thee.

Vervolgens starten we om 9.30 uur in een prachtige oude zaal vol schitterende glas-in-lood ramen met een prachtige visualisatie waardoor jij je doel glashelder voor ogen krijgt. Aansluitend neemt Silvia je mee in een fenomenale groepshypnose en vertelt Lena je hoe jij nóg meer de vrouwelijke kracht in jou kan gaan omarmen. 

Rond 11.30 uur volg je de workshop van jouw keuze, waarna je aanschuift voor een overheerlijke lunch.*

In de middag starten we met een lekker hoge energie tijdens de talk van Charlotte, waarna we gezamenlijk naar buiten gaan om onze intentie te zetten bij het vuur. Vervolgens zal Charissa je tijdens een enorm krachtige workshop begeleiden naar de energie van het vuur en sluiten we het event af met een grootse firewalk!

Rond 18.00 uur is het event afgelopen en is er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een drankje. 

*Ben jij klaar om écht een deep-dive te doen? Neem dan deel aan een 1-op-1 sessie met Petra Donkers waarin jij in slechts 10 minuten jouw belemmerende overtuigingen met de grond gelijk maakt!

Zaterdag 7 mei – VIP avond

Cynthia Peek

Cynthia is een fenomenale vrouw, coach en spreker en helpt mensen om weer de regie te krijgen over hun eigen leven.

Cynthia is hét voorbeeld van een vrouw met een ijzersterke mindset. Haar lijfspreuk is dan ook: “Je hebt niet altijd invloed op wat je overkomt, je hebt wel invloed op hoe je ermee omgaat”. Tijdens de VIP avond zal ze haar persoonlijke verhaal met je delen, waarin je hoort welke lessen zij heeft geleerd en hoe zij die ijzersterke mindset heeft ontwikkelt.

Willemijn Welten

Willemijn is auteur, spreker, teacher een echte manifestatie expert. Ze schreef het prachtige boek ‘Manifesteren kan je leren’ en hielp honderden mensen met het realiseren van hun dromen.

Tijdens een exclusieve V.I.P. sessie neemt Willemijn je mee in de wondere wereld van manifesteren. Ze geeft je praktische tips en tools en zal ook een prachtige intentie meditatie begeleiden. Bij goed weer zal deze sessie buiten bij het kampvuur plaatsvinden.

Zondag 8 mei

Hoofdpodium

Liza van der Veeken

Liza is een Lieve, Eigenwijze & Fenomenale vrouw. Als coach helpt ze ambitieuze vrouwen om schaamteloos hun podium te pakken en vól lef het imperium van hun dromen te bouwen. Aan het begin van het event zal Liza je meenemen in de wereld van LEF en ga je middels een korte, maar krachtige, visualisatie jouw doel glashelder voor ogen krijgen.

Silvia Bogers

Silvia is No bullshit business coach. Met een prachtige combinatie van mindset en strategie helpt ze ondernemende vrouwen om succesvol hun droompraktijk te bouwen en zonder allerlei ingewikkeld gedoe te ondernemen vanuit wie ze écht zijn. Tijdens het event zal Silvia bovendien een prachtige groepshypnose begeleiden.

Lena Rentschler

Lena is dé cyclusexpert van Nederland. Ze is schrijfster van het boek ‘De Nieuwe Vrouw’ en is een echte powervrouw. Ze heeft al vele vrouwen geholpen om hun cyclus in kaart te brengen en te begrijpen. Tijdens het event neemt Lena je mee in de wondere wereld van de vrouwelijke cyclus.

Charlotte de Jong

Charlotte de Jong is schrijfster, coach en founder van Charlies Kitchen en #echtinbalans. Ze schreef onder meer het prachtige (recepten)boek Charlies Kitchen en heeft al vele vrouwen geholpen op weg naar meer energie en balans in hun leven. Zelf barst ze van de energie en tijdens het event gaat ze jou leren hoe jij dit ook voor jezelf kunt creëren!

Petra Donkers

Petra is levensreisgids voor powervrouwen. Als PSYCH-K® facilitator helpt zij vrouwen in 10-15 minuten stress of angst te laten verdwijnen of belemmerende overtuigingen te transformeren naar ondersteunende.
Tijdens het event verzorgt zij mini sessies om je te bevrijden van stress, angst of een belemmerende overtuiging omtrent eigenwaarde.

Charissa Schipper

Charissa is gecertificeerd vuurloopinstructrice en zal tijdens het event de vuurloop begeleiden. Wat je tijdens de vuurloop in beweging zet zal zich uitbreiden en manifesteren. Je gebruikt de kracht van het vuur om energie en passie aan je doelen en dromen te geven. Door over de hete kolen te lopen bevrijdt je jezelf van energetische en emotionele lasten en maakt ruimte voor een nieuw begin.

Workshopronde, keuze uit 1 van 4 workshops

Laura Langens

Laura is schrijfster, Mastermind-coach, inspirator, spreker en ondernemer. Ze schreef onder meer vier fantastische kinderboeken over de wet van aantrekking, waarvan ze er inmiddels al ruim 16.000 heeft verkocht. Tijdens het event zal Laura een workshop verzorgen over manifesteren met je kind.

Sanne Pulles

Sanne is fotografe en coach. Middels deze gouden match helpt ze vrouwen om de schoonheid in zichzelf te ontdekken, zodat ze meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde en acceptatie krijgen. Tijdens het event zal Sanne een workshop verzorgen over het omarmen van jouw prachtige lichaam en de fantastische vrouw die je bent!

Monique Koen

Monique is een schandalige vrouw ten top! Ze coacht vrouwen om ook hun leven zo in te richten, dat zij het allerbeste tot hun recht komen. Tijdens het event zal Monique een workshop verzorgen over hoe jij de schandalige vrouw in jou kan gaan omarmen en meer balans gaat creëren tussen jouw mannelijke en vrouwelijke energie.

Merel van der Wouden

Merel is transformatie- en onderhandelcoach. De afgelopen jaren heeft ze honderden klanten geholpen om succesvol en zelfverzekerd te leren onderhandelen over geld. En dat gunt ze jou ook! Tijdens het event zal Merel een workshop verzorgen over hoe ook jij middels onderhandelen invloed kunt uitoefenen om te krijgen wat je wilt.

Het Event vindt plaats in Hotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Een prachtige locatie in het midden van het land. Met de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook met alle gemakken en faciliteiten van nu. 

Praktisch

Het hotel is gelegen aan de Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg. 

Er kan gratis geparkeerd worden.

Bekijk onderstaande video voor een impressie van de locatie.

Reserveer dan hieronder direct je ticket!*

Lefwijf Event Ticket Goud

100% Lefwijf Event Ticket Goud:

Toegang tot het event op 8 mei

€444,-   €222,-

Lefwijf Event Ticket Platinum

100% Lefwijf Event Ticket Platinum 

Toegang tot het event op 8 mei

+ het VIP diner op 7 mei

€555,-   €299,-

Lefwijf Event Ticket Diamant

100% Lefwijf Event Ticket Diamant

Toegang tot het event op 8 mei

+ de gehele VIP avond op 7 mei

777,-   €444,-

Bij aankoop van een ticket ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. De Coronamaatregelen zoals ze op 7 en 8 mei gelden zullen worden gehanteerd gedurende het event.

Kan ik zelf kiezen welke workshop ik wil volgen?

Ja, natuurlijk! Op het moment dat jij je ticket hebt aangekocht ontvang je een mail waarin staat aangegeven uit welke 4 workshops je kunt kiezen. Je wordt gevraagd om op deze mail te reageren met jouw top 3 met keuzes door te geven. Er wordt zo veel mogelijk gestreefd om je eerste keuze toe te wijzen.

Moet ik tijdens de vuurloop ook per se lopen over het vuur?

Nee. Zeker niet. Het is volledig aan jou wat jij daarin zelf wilt. Sterker nog: het kan juist minstens net zo krachtig zijn om niet te lopen als je daarmee dicht blijft bij jezelf!

Ik ben (nog) geen ondernemer, is dit event wel iets voor mij?

Ja, natuurlijk! Dit event is echt bedoeld om jou in je kracht te zetten, zodat jij vól vertrouwen jouw droom durft te gaan realiseren. De enige vraag is: durf jij daar voor te gaan?

Kan ik bij het hotel parkeren of is het bereikbaar met openbaar vervoer?

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over een ruim parkeerterrein met 275 gratis parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er elektrische oplaadpunten en parkeerplaatsen voor motoren aanwezig. 

Bushalte ‘Soesterberg-Oost’ bevindt zich tegenover het conferentiehotel. Vanaf deze bushalte zijn er verbindingen met Amersfoort, Driebergen / Zeist en Utrecht.

Kan ik mijn ticket annuleren als ik toch niet kan?

Nee, je kan je aangekochte ticket niet meer annuleren. Wel kan je iemand anders voor jou in de plaats laten gaan. Mocht dit het geval zijn, dan wil ik je vragen te mailen naar info@lizavanderveeken.nl met de naam van deze persoon. Als deze persoon een andere workshop wil volgen, dan jij hebt opgegeven, dan wordt gekeken in hoeverre dit mogelijk is. Het kan zijn dat een workshop vol zit. De verkoop van het ticket regel je vervolgens onderling. 

Wat als het event niet doorgaat vanwege corona?

Als het event vanwege verscherpte maatregelen niet door kan gaan, dan zal in eerste instantie gekeken worden naar een alternatieve datum. Kan je die datum niet vanwege zwaarwegende redenen, dan kan je kiezen voor het verschuiven van je ticket naar 2023 of je krijgt je geld terug.