5 stappen om in no-time next level te gaan met je business

Liza van der Veeken

Hopelijk ben je nu lekker aan het genieten van je dag! Zelf heb ik vanmorgen lekker gespeeld met de kids (kleien, stoepkrijten, verven, strijkkralen… het hele rattaplan zeg maar 😜) en voelt het alsof ik er al weer een hele dag op heb zitten, haha!

Anyways, terwijl het zonnetje buiten heerlijk schijnt en ik hoop dat je lekker volop aan het genieten bent van allemaal leuke dingen duik ik nog ff op in je beeldscherm.

De afgelopen maanden heb ik mijn bedrijf helemaal op de schop gegooid en ben ik helemaal opnieuw begonnen met opbouwen. Dat leidde er toe dat ik eerder deze week al mijn nieuwste e-book ‘STOP met saboteren, start met REALISEREN‘ lanceerde én ik nu ook nog eens in no-time een megatoffe, retewaardevolle masterclass voor je heb weten te creëren!

De afgelopen jaren heb ik namelijk zelf aan den lijve moge ondervinden dat ondernemen en succesvol worden met je business over zó veel meer gaat dan alleen maar het toepassen van strategie. Dat je weliswaar een heel plan op tafel kunt hebben liggen met daarin de perfect omschreven ideale klant, een prachtig productaanbod en de meest fantastische marketingstrategie, maar dat op het moment dat JIJ niet die persoon bent die dat plan vól LEF en zelfvertrouwen kan uitvoeren je het net zo goed meteen in de prullenbak kunt flikkeren.

Op het moment dat jij jezelf namelijk niet goed genoeg vindt, bang bent voor kritiek of afwijzing, te weinig zelfvertrouwen hebt, of jezelf te weinig op waarde schat wordt het namelijk wel echt verdomd lastig om je bedrijf tot een succes te maken. ONGEACHT welke strategie je daar ook voor gebruikt.

Ze zeggen niet voor niets dat het succes van je business voor 80% te wijten is aan je mindset en slechts 20% aan strategie.

En dus is het JUIST als je als ondernemer wil groeien met je bedrijf, als je énorm grootse dromen hebt, vét veel impact wil maken en retesuccesvol wil zijn echt facking belangrijk om te werken aan een ijzersterke mindset.

Pas dán zal je ook echt next level kunnen gaan. Pas dan zullen anderen gaan zien wat je allemaal wel niet in je mars hebt. En pas dan zal jij ook moeiteloos en vanuit flow je business kunnen gaan runnen.

Op het moment dat jij namelijk zo facking zelfverzekerd bent dan voelen mensen dat. Dan ben jij magnetisch. En kan het haast niet anders dan dat mensen naar je toe komen en met je samen willen werken. Dat ze willen kopen bij JOU.

En laat ik dáárvoor nu echt iets megavets hebben ontwikkeld!

In de Masterclass ‘5 stappen om in no-time next level te gaan met je business’ vertel ik je éxact wat jou te doen staat om die ijzersterke mindset te creëren. Om vól LEF en zelfvertrouwen dat enorme succes aan te trekken waar je zo naar verlangt.

Ik laat je uitgebreid zien welke stappen jij te zetten hebt om (welke strategie jij ook inzet in je bedrijf):
✓ Je innerlijke criticus te overmeesteren
✓ Je angsten de baas te worden
✓ De waarde die je te brengen hebt te gaan ownen
✓ Die eigenwaarde ook nog eens los te koppelen van bevestiging en kritiek
✓ En ook nog eens vól zelfvertrouwen en met mega veel lol en plezier moeiteloos vanuit alignment je business kunt gaan runnen

Dus mocht je nu voelen tijdens het lezen van deze mail dat je er bij wilt zijn… Klik dan ff op onderstaande knop. 😉

Het lijkt me heel tof je daar te zien!

Veel liefs, Liza

Liza van der Veeken

Klaar met jezelf saboteren?

Ben je het zat om steeds die schop onder je kont weer nodig te hebben? Om jezelf keer op keer klein te houden en je dan éventjes beter te voelen door het lezen van een blog of het luisteren van een podcast?

Ben je klaar om vólop in jezelf te gaan geloven? Om jouw f*cking GROOTSHEID te omarmen? En vol LEF te gaan voor die facking vette business mét bijbehorend lekker leven?

Boek dan vandaag nog jouw één op één Growth Hack Call in en ontdek hoe jij af kunt rekenen met all die bullshit excuses waardoor jouw bedrijf én droomleven steeds maar niet van de grond komen.