5 stappen om in no-time next level te gaan met je business

Liza van der Veeken

Hopelijk ben je nu lekker aan het genieten van je dag! Zelf heb ik vanmorgen lekker gespeeld met de kids (kleien, stoepkrijten, verven, strijkkralen… het hele rattaplan zeg maar 😜) en voelt het alsof ik er al weer een hele dag op heb zitten, haha!

Anyways, terwijl het zonnetje buiten heerlijk schijnt en ik hoop dat je lekker volop aan het genieten bent van allemaal leuke dingen duik ik nog ff op in je beeldscherm.

De afgelopen maanden heb ik mijn bedrijf helemaal op de schop gegooid en ben ik helemaal opnieuw begonnen met opbouwen. Dat leidde er toe dat ik eerder deze week al mijn nieuwste e-book ‘STOP met saboteren, start met REALISEREN‘ lanceerde én ik nu ook nog eens in no-time een megatoffe, retewaardevolle masterclass voor je heb weten te creëren!

De afgelopen jaren heb ik namelijk zelf aan den lijve moge ondervinden dat ondernemen en succesvol worden met je business over zó veel meer gaat dan alleen maar het toepassen van strategie. Dat je weliswaar een heel plan op tafel kunt hebben liggen met daarin de perfect omschreven ideale klant, een prachtig productaanbod en de meest fantastische marketingstrategie, maar dat op het moment dat JIJ niet die persoon bent die dat plan vól LEF en zelfvertrouwen kan uitvoeren je het net zo goed meteen in de prullenbak kunt flikkeren.

Op het moment dat jij jezelf namelijk niet goed genoeg vindt, bang bent voor kritiek of afwijzing, te weinig zelfvertrouwen hebt, of jezelf te weinig op waarde schat wordt het namelijk wel echt verdomd lastig om je bedrijf tot een succes te maken. ONGEACHT welke strategie je daar ook voor gebruikt.

Ze zeggen niet voor niets dat het succes van je business voor 80% te wijten is aan je mindset en slechts 20% aan strategie.

En dus is het JUIST als je als ondernemer wil groeien met je bedrijf, als je énorm grootse dromen hebt, vét veel impact wil maken en retesuccesvol wil zijn echt facking belangrijk om te werken aan een ijzersterke mindset.

Pas dán zal je ook echt next level kunnen gaan. Pas dan zullen anderen gaan zien wat je allemaal wel niet in je mars hebt. En pas dan zal jij ook moeiteloos en vanuit flow je business kunnen gaan runnen.

Op het moment dat jij namelijk zo facking zelfverzekerd bent dan voelen mensen dat. Dan ben jij magnetisch. En kan het haast niet anders dan dat mensen naar je toe komen en met je samen willen werken. Dat ze willen kopen bij JOU.

Weten hoe dit voor jou kan werken? 

Stuur me dan gerust even een berichtje terug!

Veel liefs, Liza

Liza van der Veeken

Klaar om stikgelukkig te worden in je bedrijf?

Want zeg nu zelf… je bent je bedrijf toch gestart om vrijheid te ervaren? Dus wanneer ga je jezelf nu eindelijk eens echt gunnen? Hoe lang ben je bereid om nog door te gaan in een bedrijf waar je niet die ultieme vrijheid en het ultieme geluk te ervaren? 

Of is het nu tóch eindelijk tijd om het anders te gaan doen? Om een bedrijf te creëren wat volledig aansluit bij wie JIJ bent, waar je voor staat en de manier waarop jij business wilt doen?