fbpx

Als je me echt zou kennen, dan zou je weten dat…

Liza van der Veeken

Afgelopen vrijdag vond alweer de derde editie van De 100% Lefwijf Cirkel plaats. En deze keer besloot ik het net ff iets anders aan te pakken dan de keren hiervoor.

In plaats van te starten met een meditatie begon ik deze keer – geïnspireerd door een vraag die Veronique Prins mij onlangs stelde – de cirkel met de vraag:

Waarom zou ik nooit een dag in jouw hoofd mee mogen lopen?

Wat zou ik dan zien, horen, denken, ruiken, voelen of proeven waarvan je niet wil dat ik het zou zien?

En wauw…

De antwoorden die daar op volgden creëerden direct zó ontzettend veel openheid, kwetsbaarheid én verbinding in de groep! Want nee, ik liet het natuurlijk niet bij deze ene vraag, maar ging er ook nog ff op door (you know me, het is niet voor niets een LEFwijf cirkel 😜).

Deelnemers deelden heel open hun grootste angsten, blokkades en meest diepgaande overtuigingen. Van de angst om een fraudeur te zijn tot een enorme onzekerheid dat anderen zouden zien dat ook zij zich nog steeds niet goed genoeg voelen, ondanks waar ze zelf als coach voor staan.

En ja, dit gold voor een deel ook voor mij.

Want zeg nou zelf…

Diep van binnen hebben we allemaal dit soort stemmetjes. Angsten. Blokkades. En belemmerende overtuigingen.

Alleen…

Daar waar sommige ondernemers zich hierdoor enorm tegen laten houden, hebben andere deze stemmetjes mogelijk wel maar laten ze zich er alles behalve door weerhouden om succesvol te worden!

En laat dat nou net ff zijn wat ik jou en alle vrouwelijke ondernemers echt zó ontzettend gun!

Maar ja… daar is natuurlijk wel wat voor nodig.

Het is nodig dat jij bereid bent om die angsten in de ogen aan te kijken. Om ze niet langer te ontwijken. Maar er verd*mme mee aan de slag te gaan! Zodat JIJ in control bent. En niet die angsten van je.

En laat dat nou net precies zijn wat er vervolgens de rest van de cirkel gebeurde…

Er werd flink gehuild. Er werden blokkades doorbroken. En er vonden bovenal mega transformaties plaats.

Zo liet Michelle gisteren deze review achter…

Dus bij deze ook aan jou de vraag; waarom zou ik nooit een dagje in jouw hoofd mee mogen lopen ?

Het lijkt me heel tof om van je te horen!

Liefs, Liza

Liza van der Veeken

Klaar om stikgelukkig te worden in je bedrijf?

Want zeg nu zelf… je bent je bedrijf toch gestart om vrijheid te ervaren? Dus wanneer ga je jezelf nu eindelijk eens echt gunnen? Hoe lang ben je bereid om nog door te gaan in een bedrijf waar je niet die ultieme vrijheid en het ultieme geluk te ervaren? 

Of is het nu tóch eindelijk tijd om het anders te gaan doen? Om een bedrijf te creëren wat volledig aansluit bij wie JIJ bent, waar je voor staat en de manier waarop jij business wilt doen?