Als je me echt zou kennen, dan zou je weten dat…

Liza van der Veeken

Afgelopen vrijdag vond alweer de derde editie van De 100% Lefwijf Cirkel plaats. En deze keer besloot ik het net ff iets anders aan te pakken dan de keren hiervoor.

In plaats van te starten met een meditatie begon ik deze keer – geïnspireerd door een vraag die Veronique Prins mij onlangs stelde – de cirkel met de vraag:

Waarom zou ik nooit een dag in jouw hoofd mee mogen lopen?

Wat zou ik dan zien, horen, denken, ruiken, voelen of proeven waarvan je niet wil dat ik het zou zien?

En wauw…

De antwoorden die daar op volgden creëerden direct zó ontzettend veel openheid, kwetsbaarheid én verbinding in de groep! Want nee, ik liet het natuurlijk niet bij deze ene vraag, maar ging er ook nog ff op door (you know me, het is niet voor niets een LEFwijf cirkel 😜).

Deelnemers deelden heel open hun grootste angsten, blokkades en meest diepgaande overtuigingen. Van de angst om een fraudeur te zijn tot een enorme onzekerheid dat anderen zouden zien dat ook zij zich nog steeds niet goed genoeg voelen, ondanks waar ze zelf als coach voor staan.

En ja, dit gold voor een deel ook voor mij.

Want zeg nou zelf…

Diep van binnen hebben we allemaal dit soort stemmetjes. Angsten. Blokkades. En belemmerende overtuigingen.

Alleen…

Daar waar sommige ondernemers zich hierdoor enorm tegen laten houden, hebben andere deze stemmetjes mogelijk wel maar laten ze zich er alles behalve door weerhouden om succesvol te worden!

En laat dat nou net ff zijn wat ik jou en alle vrouwelijke ondernemers echt zó ontzettend gun!

Maar ja… daar is natuurlijk wel wat voor nodig.

Het is nodig dat jij bereid bent om die angsten in de ogen aan te kijken. Om ze niet langer te ontwijken. Maar er verd*mme mee aan de slag te gaan! Zodat JIJ in control bent. En niet die angsten van je.

En laat dat nou net precies zijn wat er vervolgens de rest van de cirkel gebeurde…

Er werd flink gehuild. Er werden blokkades doorbroken. En er vonden bovenal mega transformaties plaats.

Zo liet Michelle gisteren deze review achter…

Dus bij deze ook aan jou de vraag; waarom zou ik nooit een dagje in jouw hoofd mee mogen lopen ?

En hoe graag zou je datgene wat er dan nu in je opkomt los willen laten?

Want als je er klaar voor bent om dat te doen, dan nodig ik je heel graag uit voor de eerstvolgende editie.

Het lijkt me heel tof om je daar te zien!

Liefs, Liza

P.s. Liever 1 op 1 met mij samenwerken? Boek dan vandaag nog jouw Growth Hack Call en ontdek waar jouw grootste blokkades zitten én hoe je dit kunt doorbreken om héél snel next level te gaan met jouw business!

Liza van der Veeken

Klaar met jezelf saboteren?

Ben je het zat om steeds die schop onder je kont weer nodig te hebben? Om jezelf keer op keer klein te houden en je dan éventjes beter te voelen door het lezen van een blog of het luisteren van een podcast? Ben je klaar om vólop in jezelf te gaan geloven? Om jouw f*cking GROOTSHEID te omarmen? En vol LEF te gaan voor die facking vette business mét bijbehorend lekker leven? Boek dan vandaag nog jouw één op één Growth Hack Call in en ontdek hoe jij af kunt rekenen met all die bullshit excuses waardoor jouw bedrijf én droomleven steeds maar niet van de grond komen.