fbpx

Lieve jij, allereerst: ontzettend bedankt voor je aankoop van de cacao ceremonie én mijn boek en daarmee ook het steunen van een heel goed doel! 🥰🥰🥰

Mijn intentie met mijn boek is namelijk om een stukje liefde, blijdschap en happiness te verspreiden. Zoals je ook zult lezen (zodra je het boek hebt ontvangen) bevat het enerzijds een heel persoonlijk verhaal, maar tegelijkertijd is mijn hoop ook dat je uit dit verhaal alle lessen mag halen die op dit moment voor jou van toepassing zijn.

Daarnaast hoop ik met het uitbrengen van dit boek wat meer aandacht te geven aan hoe intens en uitdagend het prille moederschap soms kan zijn. Op het moment dat je zwanger raakt lijkt het soms namelijk allemaal een soort van “rozengeur en maneschijn”. En dat terwijl ik inmiddels (niet alleen uit eigen ervaring, maar ook uit die van vele anderen) weet dat lang niet alle moeders dit zo ervaren…

Om die reden leek het mij heel mooi om met dit boek niet alleen mijn verhaal te delen, maar het tegelijkertijd ook te koppelen aan een voor mij heel dierbaar goed doel, die helpt om pasgeboren moeders en baby’s een goede start te geven:

Stichting MommaLuv.

Stichting MommaLuv zet zich in om baby’s in Afrika een gezonde en veilige start te geven. Dit doen ze door middel van het aanschaffen en doneren van een pakket met alle basisbenodigdheden aan hoogzwangere moeders. En middels jouw aankoop draag jij nu dus bij aan een fijnere, veiligere en gezondere start van één van de vele kindjes die in Afrika wordt geboren.

Toen ons tweede kindje, Gijs, werd geboren hebben wij als gezin besloten dat we inmiddels al zo veel spullen hadden dat we in plaats van kraamcadeaus hebben gevraagd om een donatie aan deze stichting. En ook nu met dit boek, wil ik graag opnieuw aandacht vragen voor dit prachtige doel. En dat doe ik als volgt:

Per aankoop van 1 boek schenk ik 2 euro aan Stichting MommaLuv.

Voor slechts 20 euro (ofwel: 10 verkochte boeken) kan één moeder al geholpen worden met een kraampakket. En voor zo’n 85 euro kan een volledig MommaLuv pakket worden gedoneerd (met daarin naast het basispakket ook een klamboe, slaapzak, dekentje, verzorgingsproducten, etc.). 

Mocht je meer over dit doel willen weten, bekijk dan vooral onderstaand filmpje. Daaronder vind je ook nog een knop met de mogelijkheid tot meer informatie, of om zelf nog meer te doneren (zodat nog meer moeders en baby’s geholpen kunnen worden). Voor wil ik in elk geval heel graag zeggen: hartelijk bedankt!

Liefs, Liza