fbpx

De meest krachtige vraag die jij jezelf maar kan stellen…

Liza van der Veeken

In hoeverre hou jij echt, echt, echt 100% van jezelf?

En nee, nu niet snel verder lezen of door naar beneden scrollen hè!
Sta eens ff stil bij deze vraag. Laat ‘m binnenkomen. En merk eens op wat ie met je doet.

In hoeverre hou jij echt 100% van jezelf?

Of wijs jij jezelf (bewust dan wel onbewust) toch nog voor een deel af?
Al is het maar 1 procent?

Op het moment dat jij namelijk niet met vólle overtuiging JA kan zeggen op deze vraag wil ik je echt uitnodigen om ’t volgende wat je zo gaat lezen even héél goed in je op te nemen!

Onvoorwaardelijke zelfliefde is namelijk dé basis van succes. Op alle vlakken.

En ja, dus ook in je business.

Zonder die onvoorwaardelijke zelfliefde zal je nooit écht succesvol worden. Zal je nooit écht gelukkig zijn. Zal je nooit échte verbinding ervaren. En écht vervuld zijn van binnen. Zonder die onvoorwaardelijke zelfliefde zal je nooit dat next level bereiken in je business. Simpelweg omdat jij je nog té veel laat leiden door de meningen van anderen, die stemmetjes in je kop en alles wat er allemaal wel niet “zou kunnen gebeuren”. Waardoor jij jezelf keer op keer blijft saboteren (ook al heb je geen idee waarom….).

Hoe en waarom dit precies zo is hoor je uitgebreid terug in deze Insta live die ik afgelopen week had met Kim Munnecom, expert op het gebied van de Law of Attraction en zelfliefde.

Maar voor nu hoop ik vooral dat deze boodschap ff flink tot je doordringt.

Want weet je… ik heb het altijd over LEF. En de meeste mensen denken dan vaak dat LEF hebben in mijn ogen alleen maar gaat over het doen van dingen die doodeng zijn, zoals skydiven en lopen over vuur. En ja, daar ben ik fel voorstander van (laat daarover vooral geen misverstand bestaan 😜), maar in de basis is dat niet waar LEF in mijn ogen over gaat.

Want weet je wat pas echt LEF hebben is?

Onvoorwaardelijk van jezelf durven houden. Onvoorwaardelijk op jezelf durven te vertrouwen. Onvoorwaardelijk geloven in jezelf.

Dat is pas LEF hebben!

Want ja, het klinkt vaak zo makkelijk gezegd. Maar het is echt verdomde moeilijk om het te doen. En misschien nog wel 1000x enger dan springen uit dat vliegtuig.

Om namelijk die onvoorwaardelijke zelfliefde te kunnen voelen (en daardoor facking sterk in je schoenen te staan en retehard te kunnen groeien met je business, laten we dat vooral niet vergeten!) heb je een hoop shit in jezelf aan te kijken. Heb je door een dikke vette laag aan blokkades heen te worstelen. En heb je de angsten die jij in de diepste krochten van je wezen hebt weg gestopt glashard in de spiegel aan te kijken. Om ze vervolgens los te kunnen laten.

En trust me, da’s alles behalve makkelijk.
Maar het verdomme wel meer dan waard.

Want op het moment dat jij bereid bent om dat proces aan te gaan beloof ik je 2 dingen;
1. Je gaat het kut vinden, en met momenten wensen dat je er nooit aan was begonnen.
2. Aan het eind van die reis wacht die enorme pot met goud op je waar je altijd in die sprookjes met regenbogen over hoort.

En dat laatste is echt onbetaalbaar.

Althans, als je ’t aan mij vraagt dan. 😉

En, wat betekent LEF hebben voor jou?

Let me know door me een mailtje te sturen, ik ben heel benieuwd!

Liefs, Liza

Liza van der Veeken

Klaar om stikgelukkig te worden in je bedrijf?

Want zeg nu zelf… je bent je bedrijf toch gestart om vrijheid te ervaren? Dus wanneer ga je jezelf nu eindelijk eens echt gunnen? Hoe lang ben je bereid om nog door te gaan in een bedrijf waar je niet die ultieme vrijheid en het ultieme geluk te ervaren? 

Of is het nu tóch eindelijk tijd om het anders te gaan doen? Om een bedrijf te creëren wat volledig aansluit bij wie JIJ bent, waar je voor staat en de manier waarop jij business wilt doen?