1:1 Deepdive

Be bold.Be brave. Be YOU!

Je hebt een toffe business opgebouwd die inmiddels best succesvol is. Je hebt klanten, een leuke omzet en haalt voldoening uit je werk. Maar ja…

Jij wilt méér! Meer impact. Meer succes. Meer genieten. En bovenal… meer vrijheid! Jij wilt gaan voor die én, én, én lifestyle. En ondertussen een grootse impact maken op de wereld.

In je hoofd ben je al lang dé expert in jouw vakgebied. Sta je al op dat grootse podium. En laat je de wereld zien wat jij te brengen hebt. 

Nu alleen nog even afrekenen met dat gevoel van onzekerheid en die saboterende stemmetjes in je kop…

 

N

Je bent gestart met ondernemen vanuit een grootse passie. Vanuit een verlangen naar vrijheid. En de behoefte om heel veel mensen te helpen. Maar inmiddels wil je MEER. GROOTSER. Niet alleen in impact, maar ook in bereik. Je bent klaar voor dat NEXT LEVEL. Maar hoeveel je er ook op manifesteert, echt binnen handbereik is het nog niet. 

N

Je hebt inmiddels al reteveel geïnvesteerd in jezelf. Van online trainingen tot businesscoaching. Je hebt al vele strategieën uitgeprobeerd. Alleen is er steeds die missing link. Waardoor je alles behalve het resultaat hebt waar je zó ontzettend naar verlangt.

N

Je houdt jezelf veel kleiner dan je bent. Je wéét verdomme wat je in je mars hebt, alleen durf je daar nog niet volledig voor te gaan staan. Steeds weer als jij jezelf wilt laten zien komt dat stemmetje weer in je naar boven. Want ja, wie ben jij wel niet om dat te doen?

N

Je weet anderen altijd precies te vertellen wat ze te doen hebben om te komen waar ze willen zijn. Alleen is het toepassen van al die tips en adviezen op jezelf toch echt wel even een heel ander verhaal…

N

Als jij door zou stijgen naar dat next-level in jouw business, zonder nóg meer en harder te moeten werken?

N

Als je zonder gezeik, hele dagen op een yogamatje of talloze mindsetoefeningen 10x meer impact zou maken met alles wat je doet? 

N

Als je vól zelfvertrouwen in jouw grootsheid zou gaan staan? Als je dat podium zou CLAIMEN en je door NIETS of NIEMAND tegen zou laten houden om jouw waarheid te delen + ( +daar ook nog eens héél veel mensen mee zou inspireren en die vervolgens met liefde bij je kopen?!)

N

Als jij je weer helemaal ingetuned zou zijn op jezelf. En vanuit vrouwelijk leiderschap en intuïtie jouw bedrijf zou kunnen runnen (no more selfdoubt over welke stappen jij moet zetten!).

Hoe zou het zijn als je zou besluiten om JA te zeggen tegen jezelf? Als je vandaag nog zou kiezen voor jouw grootse dromen, en de business die jij écht verdient?!

Liza van der Veeken

Let’s be honest…

Alles wat er nu in jouw leven, en in jouw bedrijf gebeurd, zijn een direct gevolg van het geloof wat jij hebt in jezelf.

Alles, maar dan ook echt alles, wat er in jouw leven gebeurd is niets anders dan een pure afspiegeling van hoe jij je, diep van binnen, écht voelt en gelooft over jezelf.

En hoe graag je het misschien ook zou willen…

Dat ga je niet wegpoetsen met wéér een nieuwe strategie. Wéér een nieuwe training. Of wéér een nieuwe businesscoach.

Want al die leuke trainingen, al die mooie strategieën, en al die businesscoaching gaan jou helpen jou geen ene fuck op het moment dat jij niet durft te zijn wie jij echt bent. En ál die talloze acties die je onderneemt vanuit onzekerheid ook niet.

Op het moment dat jij niet all-in durft te gaan. En niet volop voor jouw waarde durft te gaan staan… Zal er werkelijk NIETS veranderen. Hoeveel je ook je best doet.

En dus, mooie vrouw, is het tijd. Het is tijd om af te rekenen met al die bullshit die jij jezelf vertelt. Het is tijd om het anders aan te gaan pakken dan je tot nu toe hebt gedaan. 

Het is tijd dat jij vólop gaat geloven in jezelf. Dat jij dé mindset voor succes gaat creëren. Dat jij JOUW GROOTSHEID gaat claimen. En VOL GAS alles gaat bereiken waar jij van droomt. 

Want ja, het kan ECHT!!

Transformeer in slechts 4 maanden je leven én je business op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek niveau. Zodat jij na afloop onvoorwaardelijk durft te vertrouwen en 100% all-in durft te gaan op wie je bent en waar jij voor staat!

In het persoonlijke, 1 op 1 deepdive traject, ga je niet alleen aan de slag met het creëren van een fucking sterke mindset, maar onderga je ook grootse LEFdaden. Je gaat dingen doen waarvan je nooit voor mogelijk had gehouden dat jij ze kon. JUIST omdat je dáárdoor dat geloof en vertrouwen in jezelf gaat creëren. Want trust me, als jij DAT kan, dan kan je alles. En ben jij onoverwinnelijk!

Gedurdende 4 maanden begeleid ik je naar het punt waarop jij MOEITELOOS jezelf durft te zijn. Waarop jij STAAT voor wie je bent. En GAAT voor wat je wilt. Om vanuit daar álles te gaan bereiken waar jij zo ontzettend naar verlangt!

Werken aan een ijzersterke mindset

Tijdens het traject  neem je een deep-dive in de wereld van LEF. Naast diepgaande coaching  daag ik je uit je obstakels te vernietigen en je grootste angsten te gaan trotseren. En dat alles voor dat éne doel: een rotsvast vertrouwen in jezelf en in het bereiken van jouw dromen!

1:1 deepdive sessies, live en online

Elke maand zien we elkaar 1x online en zal ik je persoonlijk coachen. Daarnaast zien we elkaar 2x live en gaan we samen het avontuur aan. Afhankelijk van jouw persoonlijke uitdagingen en behoeften daag ik je uit om BIG, BOLD moves te maken. Alles zodat jij die quantum-leap gaat maken!

Voelen, intunen en stilstaan

LEF gaat niet alleen over het maken van ‘bold moves’. Juist het stilstaan, durven luisteren, en vertrouwen op je intuïtie vraagt vaak nog véél meer lef dan in actie komen. Naast grootse uitdagingen nemen we dan ook uitgebreid de tijd om dieper hier op in te gaan en te ontdekken hoe jij (nog meer) kan intunen op die hogere versie van jezelf.

De 1:1 deepdive vraagt slechts een investering van €3333,*- (ex BTW).

Hiervoor ontvang je:

N

Uitgebreide intake + coaching van 75 min. bij aanvang van het traject

N

5 deepdive sessies van 60-75 min.

N

2 live LEF sessies van 180 min.

N

+ als BONUS ben je te gast in de 100% Lefwijf Show podcast

* Of 6x €577,*- (ex BTW).

Durf jij JA te zeggen tegen het onbekende?

Ben je klaar om 100% jouw podium te gaan pakken?

En kan je niet wachten om all-in te gaan om jouw droom te gaan realiseren?