fbpx

Yes!! Het e-book is naar je onderweg!

*check ook ff je spambox*

Maar WACHT nog heel even voor dat je net als deze mega happy baby vol enthousiasme begint…

want ik heb nog iets héél tofs voor je!

Tja, let’s be honest: op dit moment is die ontspanning en het plezier in jouw leven vaak best ver te zoeken. Want ja, elke dag zorg je vol liefde en enthousiasme voor anderen. Maar ondertussen schiet de zorg er voor jezelf er vaak bij in…

Dag in dag uit sta je klaar voor je patiënten / cliënten en zorg je er telkens weer voor dat zij de beste zorg krijgen. Want dat is wat ze verdienen, toch?

Maar lieve jij, hoe zit het eigenlijk met jou? Jij verdient toch ook de allerbeste zorg?

Jij verdient het toch ook om lekker in je vel te zitten? Om je relaxed te voelen? Om plezier te hebben?

Jij verdient het toch ook om na een lange dag werken (of voor een late dienst) heerlijk te ontspannen? Om lol te hebben in het leven? En vóluit te genieten van de tijd voor jezelf?

Ja toch?

Dus wat nu als ik je zou zeggen dat er een manier is waarop je het allemaal kunt hebben? Dat je niet alleen veel minder stress zou ervaren (zowel thuis als op je werk), maar dat je je ook nog eens veel relaxter zou voelen én elke dag veel meer plezier zou ervaren? En dat je dit in slechts 5 dagen al kunt realiseren?

Wat zou je dan doen?

Want guess what… dat is precies wat je leert in de 5 daagse online training: 

Van (werk)stress naar ontspanning en plezier!

 En omdat jij zojuist mijn e-book hebt gedownload ontvang je bovendien nog eens 20 euro EXTRA KORTING op deze training (en betaal je geen 47, maar slechts 27 euro!).

*Gebruik bij het afrekenen de kortingscode ‘ebook’ om jouw korting te claimen!

🗸 Voor minder stress (en meer ontspanning)?

🗸 Voor meer tijd voor jezelf (waar je je bovendien niet schuldig over voelt, maar heerlijk van kunt genieten)?

🗸 Voor een leven waarin je niet continue ‘aan’ staat, maar waarin jij je relaxed voelt en gewoon kunt ontspannen?

🗸 Voor meer plezier in zowel je werk als in je vrije tijd?

Dan is deze training écht iets voor jou!

Liza van der Veeken
Van (werk)stress naar ontspanning en plezier!

In de training Van (werk)stress naar ontspanning en plezier begeleid ik je aan de hand van een serie video’s met bijbehorende opdrachten stap voor stap naar een leven waarin jij je veel meer relaxed voelt en optimaal kunt genieten.

De training vindt plaats in een besloten online omgeving. Zodra je je aanmeld heb je gedurende 3 weken toeangang tot de training. Dit is bewust gedaan, zodat je jezelf er ook echt aan committeert dat je de training gaat volgen. Wel heb je de mogelijkheid om zelf (op de betaalpagina) een startdatum te kiezen, zodat je kunt beginnen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Gedurende de 3 weken heb je bovendien niet alleen toegang tot al het trainingsmateriaal, maar kan je ook deelnemen aan een Q&A sessie waarin je al je vragen kunt stellen. Tot slot ontvang je ook toegang tot de Elke dag happy community, waarin je niet alleen kunt sparren met andere deelnemers, maar ook nog eens al je successen samen kunt vieren!

Wanneer je je aanmeld voor de 5 daagse online training, dan krijg je deze bonussen en GRATIS bij!

R

De kracht van geven. Een mega krachtige video over waarom (belangeloos) geven enorm bij kan dragen aan het verhogen van jouw geluksniveau.

R

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. Een mini-workshop over dé nummer 1 tool die ik dagelijks inzet om 10x meer plezier in mijn dag te ervaren.

R

Boost je zelfvertrouwen audio. Ontdek hoe jij in minder dan 30 minuten tijd jouw huidige zelfbeeld kunt vervangen door hoe jij jezelf het állerliefst zou zien! 

Bij de training Van (werk)stress naar ontspanning en plezier ontvang je niet alleen toegang tot ruim 3 uur aan videomateriaal, maar krijgt bovendien toegang tot een compleet werkboek inclusief praktische opdrachten waar je direct mee aan de slag kunt.

VAN €197,-
Voor slechts 47 27 euro

Omdat ik het je zó ontzettend gun om jezelf (weer) heerlijk ontspannen te voelen én intens veel plezier te hebben!

Ben jij er klaar voor?

Doe dan mee aan de 5 daagse training: Van (werk)stress naar ontspanning en plezier!

*Gebruik bij het afrekenen de kortingscode ‘ebook’ om jouw 20 euro EXTRA korting te claimen!