Ontdek je goud, ervaar een diepe verbinding met jezelf én creëer een lekker concreet strategisch plan voor de next-level you!

19 november 2022

Je hebt de mogelijkheid om je een dag helemaal onder te dompelen in een magische wereld. Een wereld vol liefde. Vol plezier. Vol energie. En vol verbinding.

Een wereld waarin je helemaal jezelf kan zijn. Waar je voluit en groots mag dromen. Waar je jezelf uit mag spreken. En werkelijk alles mogelijk is.

Een wereld waar je een diepe verbinding kan ervaren. Met jezelf, je diepste verlangens én de vrouwen om je heen. Een wereld waarin je gesteund en gedragen wordt. Door de kracht van het samenzijn.

Want Together… we RISE! 

Van vage dromen naar echt resultaat, dàt is waar deze dag helemaal over gaat. 

Allereerst starten we met het helder krijgen van je dromen en verlangens. Want wat is nu eigenlijk hetgeen wat je zo graag wilt?

Vervolgens vertalen we dit in een concreet stappenplan waar je direct mee aan de slag kunt gaan. 

Tot slot helpen we je met het loslaten van dat wat je nog tegenhoudt om daadwerkelijk stappen te gaan zetten. Dit zorgt ervoor dat je na afloop in actie gaat komen en eindelijk écht het resultaat krijgt waar je naar verlangt! 

Plus: je krijgt ook nog eens de kans om te connecten met like-minded vrouwen en we vieren uitgebreid feest aan het eind van de dag!

Want… Together We RISE!

Zaterdag 19 november

We ontmoeten elkaar in de ochtend tussen 9.00 en 9.30 uur onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Het programma begint om 9.30 uur. Rond 13.00 uur gaan we met zijn allen gezellig aan tafel voor de lunch. Als je wilt is er in de pauze ruimte om lekker een wandeling te maken door het bos.

Vanaf 14.00 uur gaan we lekker door met het programma. Tot slot vieren we vanaf 15.15 uur een feestje! Samen gaan we los op de meest prachtige muziek en vieren we alle stappen die we gezet hebben tijdens het event.

Om 17.00 uur is het event afgelopen.

Saskia van der Krift

Saskia is Human Design teacher en online marketingexpert. Al jaren helpt ze ambitieuze ondernemers om de fundering van hun marketing en business stevig neer te zetten en te ondernemen vanuit alignment. Dit zorgt ervoor dat zij een consistente omzetstroom creëren en echt hun droombusiness gaan runnen.

Aan het begin van de dag neemt Saskia je mee op een reis naar een diepere laag in jezelf. Daar ga je verbinding maken met je verlangens en stilstaan bij waar je nu écht voor wilt gaan.

 

Margot Corporaal

Margot heeft als projectmanager en ondernemer jarenlange ervaring met het omzetten van abstracte doelen naar een concrete strategie. Met behoud van de vrouwelijke energie en een gevoel van flow weet ze anderen te inspireren om jouw persoonlijke ontwikkeldoelen te vertalen naar praktische stappen.

Haar bedrijf Procezza zorgt voor het inzicht, overzicht en verdieping.

Bij dit evenement zet ze haar kracht in om de vrouwen te helpen bij het zetten van hun doelen.

Liza van der Veeken

Liza is een echt Lefwijf. Als coach helpt ze ambitieuze vrouwen om vrij te breken van hun angsten, zodat ze schaamteloos hun podium durven pakken en vól lef het imperium van hun dromen gaan bouwen.

Na de lunch neemt Liza je mee in de wereld van LEF en ontdek je hoe je jouw angsten om je dromen en doelen te realiseren los kunt laten en vóluit kan gaan voor wat je zo ontzettend graag wilt bereiken!

Het event vindt plaats in Wageningen, bij hotel Nol in ’t Bosch. Dit hotel bevindt zich in een rustgevende bosrijke omgeving, aan de rand van de Veluwezoom. Tijdens de lunchpauze is er volop de gelegenheid om te genieten van de prachtige natuur.

Reserveer dan hieronder direct je ticket!*

Bij aankoop van een ticket ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. 

Ik ben (nog) geen ondernemer, is dit event wel iets voor mij?

Ja, natuurlijk! Dit event is bedoeld voor alle vrouwen die hun dromen willen realiseren. De enige vraag is: gun jij jezelf dit cadeau?

Kan ik mijn ticket annuleren als ik toch niet kan?

Nee, je kan je aangekochte ticket niet meer annuleren vanwege kosten die gemaakt worden. Wel kan je iemand anders voor jou in de plaats laten gaan. Mocht dit het geval zijn, dan wil ik je vragen te mailen naar info@lizavanderveeken.nl met de naam van deze persoon. De verkoop van het ticket regel je vervolgens onderling.