fbpx

Ik ben het niet waard om van gehouden te worden, tenzij…

Liza van der Veeken

Afgelopen week waren we nog even ‘lekker’ een weekje op vakantie met de kids in Duitsland. En nu weet ik niet hoe het met jou zit, maar vakantie met kinderen is voor mij toch écht niet helemaal vakantie (oh, die goede oude tijd… 😅). Écht tijd voor jezelf is er gewoon niet helemaal bij en je doet toch ook net ff iets andere activiteiten dan je zou doen dan wanneer je zonder kids was (tja, let’s be honest… ik ga echt niet puur en alleen voor mijn eigen plezier naar een pretpark of de dierentuin).

En ja, we hebben zeker ook genoten (voor je je daar nu druk over gaat maken, haha!). Maar het was voor mij persoonlijk naast de zorg voor de kids toch ook nog wel ff een iets pittigere vakantie dan anders…

Zo’n twee weken geleden ben ik namelijk ingestapt in de training Selflove Mastery van Kim Munnecom. Niet omdat ik niet al vet veel van mezelf houd, maar omdat ik geloof dat het altijd méér kan.

En boy oh boy, wat kwam ik mezelf bij de eerste modules al tegen…

Want ineens kwam daar een besef keihard binnen.

Ik houd intens veel van mezelf. Maar ik geloofde niet dat ik het waard was om van gehouden te worden door mannen. Behalve…

als daar seks tegenover stond.

Oef. Die deed zeer.

Zonder dat ik het mezelf er van bewust was leefde ik al jaren met deze overtuiging. Alleen omdat ik bepaalde herinneringen (waar ik je nu niet lastig mee zal vallen, no worries!) heb verdrongen had ik geen idee dat ik hier nog altijd naar leefde. En dit dus echt keihard geloofde.

En tja, laat dat nou net ff NIET het uitgangspunt zijn als je het hebt over onvoorwaardelijke zelfliefde.

Zoals je je wellicht kunt indenken deed dit inzicht mij best wel eventjes wat wankelen. Was ik best wel (vet!) emotioneel. En heb ik het er even helemaal laten zijn.

Alleen had ik dus zeg maar ook geen zin om je op donderdag ff vrolijk te gaan lopen mailen. 🙃 Dus vandaar nu ff deze blog.

En nu denk je wellicht “ja Liza, allemaal leuk en aardig, maar wat moet ik met deze info?”.

Nou, laat ik het zo zeggen; ik deel dit niet voor niks met je.

Want 1) ik ben echt enorm voorstander van “walk the talk”. En als ik preach dat je je kwetsbaar op moet stellen en je uit moet spreken dan lijkt het me op zijn minst wel zo handig dat ik dat zelf ook doe. Maar, veel belangrijker nog (en da’s dus reden nummer 2) ), ik geloof dat ook jij mogelijk van die overtuigingen hebt waar jij je nog helemaal niet bewust van bent. Maar die je ondertussen wel keihard in de weg zitten om door te groeien naar dat next level.

Overtuigingen die jou op onbewust niveau blokkeren om megasuccesvol te zijn op alle vlakken. Van de omzet met je business tot de liefde die je ervaart.

En daarom wil ik je dan ook bij deze van harte uitnodigen. Want nee, die overtuigingen ga je niet in je eentje ontdekken. Laat staan in je uppie lopen doorworstelen (ik heb zelfs 4 (!!!) coaches op dit moment).

Want hoe graag je het ook wilt… sommige dingen KAN je nu eenmaal gewoon niet alleen. Wij zijn zelf onze grootste blinde vlek. En hebben het gewoon nodig dat anderen soms ff met ons meedenken.

Dus.

Als jij nu voelt dat je klaar bent om die volgende stap te zetten. Om te ontdekken wat jou nu nog tegen houdt om te komen waar jij wil zijn. Dan nodig ik je van harte uit om eens met me in gesprek te gaan.

Lijkt me tof om van je te horen!

Veel liefs, Liza

Liza van der Veeken

Klaar om stikgelukkig te worden in je bedrijf?

Want zeg nu zelf… je bent je bedrijf toch gestart om vrijheid te ervaren? Dus wanneer ga je jezelf nu eindelijk eens echt gunnen? Hoe lang ben je bereid om nog door te gaan in een bedrijf waar je niet die ultieme vrijheid en het ultieme geluk te ervaren? 

Of is het nu tóch eindelijk tijd om het anders te gaan doen? Om een bedrijf te creëren wat volledig aansluit bij wie JIJ bent, waar je voor staat en de manier waarop jij business wilt doen?