Gratis online training!

Stop playing small – start playing big! 

Meld je hieronder aan voor mijn GRATIS online training en ontdek 5 redenen waarom jij jezelf (onbewust) klein houdt en hoe je vanaf vandaag nog in jouw grootsheid kunt stappen!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

In deze masterclass ontdek je…

Tijdens deze GRATIS masterclass ga ik in minder dan 90 (waarbij je me ook nog eens alles mag vragen) 5 geheimen met je delen die ik normaal alleen deel met de deelnemers van het Level UP traject. Zo ontdek je onder meer:

 

N
Wat dé 5 redenen zijn waarom jij jezelf (onbewust) klein houdt (en wat je kunt doen om vóluit te gaan shinen!)
N
Waarom je alles voor jezelf soms zó ontzettend moeilijk en veel gecompliceerder maakt dan nodig en hoe je het per direct 10x makkelijker maakt voor jezelf
N
Hoe je stopt met het saboteren van je eigen succes en vól LEF en zelfvertrouwen knetterhard kunt gaan groeien met je bedrijf
N
Hoe je loskomt van de mening van anderen en je daardoor niet langer laat leiden
N
De beste manieren om een je zelfvertrouwen een enorme boost te geven, zodat je eindelijk gaat doen wat je écht wilt en zo sterk in jezelf gelooft dat je schijt hebt aan wat anderen zeggen

Hi, Ik ben Liza van der Veeken, een fucking fantastisch Lefwijf en ik geloof dat het ook voor jou is weggelegd om vét succesvol te zijn met je bedrijf! 

Vroeger zou ik je echter voor gek hebben verklaard als je me had verteld dat ik ooit een succesvol bedrijf zou runnen! Als er iemand was die niet in zichzelf geloofde was ik ’t wel. Laat staan dat ik buiten mijn comfortzone durfde te gaan of vól LEF en zelfvertrouwen zichtbaar durfde te zijn en glashard en megadirect mijn mening en visie durfde te uiten!

Desondanks geniet ik er inmiddels van om dingen te doen die niemand anders doet. Van springen uit een vliegtuig tot een paddo trip, en van lopen over vuur tot in mijn ondergoed op de foto voor heel Nederland. Ik laat het allemaal gebeuren. En heb daarnaast ook nog eens een succesvol bedrijf op weten te bouwen!

Mijn leven én mijn bedrijf zijn voor mij een feestje. Ik straal, ik geniet en ik sta vólop in mijn eigen grootsheid. En met liefde help ik je om dat voor jou ook mogelijk te maken!

 

Perfectionismecoach voor ambitieuze vrouwen

Meld je aan voor de gratis online training:

Stop playing small – start playing BIG!