In de media

Op deze pagina vind je linkjes naar podcasts, interviews en artikelen met mij!

100% Lefwijf Show

Allereerst mijn eigen podcast waar ik je 4x per week inspireer om jouw innerlijke Lefwijf te laten stralen!

De 100% Lefwijf Show

 

Flair Magazine schreef een open, puur en eerlijk artikel over het verloop van mijn postnatale depressie.

Alles was donker om me heen, waar was ik in godsnaam in beland?

Liza van der Veeken (29, coach) keek vier jaar geleden erg uit naar de geboorte van haar eerste kind, Jens. Helaas verliep de bevalling zo traumatisch dat ze er een postnatale depressie door opliep. “Het duurde bijna een jaar voordat ik op een dag besefte dat ik echt heel erg veel van Jens hield.”

Artikel in Flair Magazine

 

Wendy Online interviewde me over de periode rondom mijn depressie en hoe ik hier van herstelde.

“Liza (29) kreeg na de geboorte van haar oudste zoon Jens een postnatale depressie. Ze had suïcidale gedachten en wilde haar kind de verschrikkelijkste dingen aan doen. Na EMDR ging het steeds beter met Liza en kon ze eindelijk van haar zoon houden. Ze werd opnieuw zwanger en deze keer ging alles goed. Liza: ‘Door mijn depressie ben ik als persoon veranderd en kan ik nu alle liefde geven aan mijn kinderen die ze nodig hebben’ “

Artikel in Wendyonline

 

“Ik maak me niet zo druk meer om mijn uiterlijk”.

Voor de rubriek ‘Blootgeven’ hulde ik mezelf in lingerie en gaf mezelf – bijna – bloot. In dit interview deel ik over mijn postnatale depressie, de striae op mijn buik en hoe ik naar mijn uiterlijk kijk.

Interview VROUW Magazine

Silvia Bogers interviewde mij voor haar gelijknamige podcast over ondernemerschap, business coaches, lefdaden, het 100% Lefwijf Event en nog veel meer. Tussen alles door geven we samen ook nog een bult aan ondernemerstips, zowel voor startende als gevorderde ondernemers!

Beluister het interview

Mirjam Hegger interviewde mij over hoe het mij lukte om meer dan 4 podcast afleveringen per week te maken en daardoor een compleet nieuw netwerk te creëren voor mezelf, waardoor ik het 100% Lefwijf Event kon organiseren.

Beluister hier het interview