fbpx

4 maanden durende online training

Joyride to happiness

Dé leukste reis die je ooit zal maken!

Upgrade jouw leven in slechts 4 maanden naar joy & happiness, ofwel een leven wat jou diep van binnen elke dag intens gelukkig maakt!

Op dit moment is deze training nog volop in ontwikkeling. De eerste mogelijkheid om deel te nemen is deelname aan de PILOT, die start op maandag 2 oktober. Je kunt je wel nu alvast aanmelden (met een korting van maarliefst 50%) en ontvangt dan vanaf 2 oktober toegang!

Dit houdt het programma in:

R

Het programma duurt in totaal 4 maanden en is ingedeeld in 7 modules. Iedere module bevat meerdere lessen en duurt 2 weken. Tussendoor zijn er ook nog 2 pauzeweken.

R

Tijdens het programma krijg je toegang tot de Elke dag Happy community. Hierin kan je al je vragen stellen, sparren met andere deelnemers en jouw successen vieren.

R

Elke 2 weken is er op dinsdag een live Q&A sessie via Zoom. Je kunt je vragen insturen bij een speciale post in de community. De vragen worden vervolgens beantwoord in de Q&A sessie.

R

Het programma is volledig online binnen een afgeschermde omgeving: de Happiness Academy. Direct na betaling ontvang je je inloggevens voor deze online omgeving. Vervolgens komen er na de start van het programma elke week nieuwe lessen vrij om te volgen.

R

Iedere maand is er een speciale expertsessie. Afhankelijk van de behoefte van de deelnemers uit de community komt een externe expert zijn/haar verhaal/tips/tricks/ oefeningen delen om je geluksniveau verder te vergroten.

Investering

9De pilot van Joyride to happiness start op 7 augustus. Omdat het de eerste keer is dat ik deze training aanbied, heb je nu de mogelijkheid om het programma aan te schaffen voor slechts 997 euro (incl. btw), in plaats van de uiteindelijke investering van 1997 euro. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Voor wie is dit programma?

Joyride to happiness is speciaal ontworpen voor zorgverlenende professionals, zoals verpleegkundigen, artsen, therapeuten en coaches die meer joy, gelukg en plezier in hun levven willen ervaren.

Hoe lang duurt het programma?

Het volledige programma duurt in totaal 4 maanden. Om er voor te zorgen dat je alle modules op jouw tempo kunt doorlopen krijg je 6 maanden toegang, zodat je zelfs wanneer je tussendoor even vrij bent of op vakantie gaat alles op je gemak kunt bekijken!

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt 6 maanden toegang tot het programma. De 6 maanden gaan in vanaf de datum van aankoop. Achteraf heb je de mogelijkheid om je toegang tegen betaling te verlengen.

Ik ga nog op vakantie, kan ik ook later starten?

Uiteraard! Op de betaalpagina heb je de mogelijkheid om zelf een startdatum te kiezen (tussen nu en 3 maanden). Op die manier kan je nu nog profiteren van de huidige prijs en starten op een moment dat het jou het beste uitkomt. 🤗

Kan ik de Q&A sessies terugkijken?

Jazeker! In de Elke dag Happy community worden alle Q&A sessies na afloop gedeeld. En mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan kan je toch nog vooraf een vraag stellen en wordt deze ofwel in de sessie beantwoord, ofwel krijg je schriftelijk antwoord in de community.

Zitten er ook 1 op 1 sessies bij?

Er zitten geen 1 op 1 sessies in dit programma.

Kan ik in termijnen betalen?

Uiteraard! Op de betaalpagina heb je de mogelijkheid om te kiezen voor betaling in één keer of in 4 termijnen.