fbpx

4 maanden durende online training

Joyride to happiness

Dé leukste reis die je ooit zal maken!

Upgrade jouw leven in slechts 4 maanden naar joy & happiness, ofwel een leven wat jou diep van binnen elke dag intens gelukkig maakt!

R

Dag in dag uit sta jij ‘aan’. Is het niet op je werk, dan is het wel thuis. Constant ben je bezig en je hebt vrijwel geen tijd om even bij te komen. Het plezier in je werk is daardoor steeds meer aan het verdwijnen en ook thuis kan je steeds minder genieten van alle leuke dingen. 

R

Je stelt hoge eisen aan jezelf en hebt veel dingen die je van jezelf moet. Je to-do lijstje eindigt dan ook nooit, want steeds komen er weer nieuwe dingen bij. Bovendien doe je alles het lieft zo goed mogelijk en kan je dan ook enorm streng zijn voor jezelf wanneer iets niet voldoet aan jouw standaarden. Af en toe vind je dit weliswaar doodvermoeidend, maar je hebt ook geen idee hoe dit anders zou kunnen.

R

Je voelt je verantwoordelijk voor de mensen voor wie je zorgt en voor de mensen in je omgeving. Tijd voor jezelf nemen voelt dan ook enorm egoïstisch. Steeds wanneer je het dan ook probeert voel je je ontzettend schuldig en heb je de neiging om jezelf weer nuttig te maken. Echt ontspannen lukt dan ook bijna niet.

R

Je hebt al van alles geprobeerd om je beter te voelen, maar toch lijkt niks écht te helpen. Sterker nog, hoe meer je je best doet om tot rust te komen, des te erger het soms lijkt te worden…

Liza van der Veeken
R

Als je niet meer constant ‘aan’ zou staan, maar de rust en ruimte zou voelen om tijd te nemen voor jezelf (zónder je daar schuldig over te voelen!)?

R

Als je niet meer zoveel van jezelf zou ‘moeten’? Als je de lat voor jezelf niet meer zo hoog zou leggen? En niet meer het gevoel zou hebben dat je continue tekortschiet? 

R

Als je meer en makkelijker zou kunnen ontspannen en echt zou kunnen genieten van de tijd voor jezelf?

R

Als je gewoon jezelf zou kunnen zijn? Als je niet altijd maar ‘sterk’ hoeft te zijn? Maar soms gewoon lekker kan huilen, boos mag zijn, of gewoon iets heel erg stom mag vinden? En dat je dit ook kunt delen met anderen, in plaats van alle last zelf te moeten dragen?

R

Als je zou ontdekken wat jij nodig hebt om dit alles te kunnen realiseren, zonder dat je het zoveelste standaard programma afwerkt wat toch niet bij je blijkt te passen?

R

Als je na afloop van het programma zelf alle tools in handen hebt om een leven te creëren waarin jij élke dag happy bent, zonder dat je daarvoor coaching of begeleiding van iemand anders nodig hebt?

Hi, Ik ben Liza. En nu kan ik natuurlijk van alles over mezelf gaan vertellen, maar eigenlijk is dat allemaal helemaal niet zo interessant. 

Want ja, ik heb in jouw schoenen gestaan. Ik ben zelf meerdere keren verre van happy geweest, zowel toen ik werkzaam was als verpleegkundige als later toen ik moeder werd. Zelf weet ik weet nog heel goed hoe het voelde om daar te staan en hoe onrealistisch het kan voelen wanneer je denkt aan hoe het anders zou kunnen zijn. En dat het je op dat moment helemaal niet mogelijk lijkt om enorm veel JOY te ervaren en happy te kunnen zijn.

En heel eerlijk: dat gaat je ook niet zomaar lukken. Althans, niet van de een op de andere dag. En vaak ook niet zonder begeleiding. Ook ik heb in die periodes mensen naast mij nodig gehad die me op weg holpen. Die samen met mij keken wat ík nodig had, in plaats van een standaard riedeltje af te draaien met wat allemaal zou kunnen helpen (wandelen, yoga, meditatie…. je kent het wel).

Ik ben dan ook de laatste die jou zal gaan vertellen wat er voor jou voor nodig is om die JOYride naar happiness te creëren. Maar, waar ik je wél in mee kan nemen is je te laten zien hoe je dit zelf kunt ontdekken (met behulp van de juiste begeleiding).

In dit programma laat ik je dan ook zien hoe jij zelf kunt gaan ervaren wat wél en wat níet voor jou werkt, en hoe je er voor kunt zorgen dat je al die kennis en ervaring zo kunt bundelen op een manier dat jij jouw allermooiste leven gaat creëren. Want ja, dat is mogelijk! Ongeacht waar je nu staat, ongeacht of je wel of niet denkt dat dat voor jou is weggelegd… jouw mooiste leven wacht op je. 

Rest mij nu alleen nog de vraag: ben jij klaar om jouw mooiste leven te gaan leiden?

Je weet dat het tijd is voor verandering.

En toch vind je het mogelijk lastig om nú voor jezelf te kiezen. Want ja, is dat nu wel echt nodig? Kan je het niet gewoon nog even zelf proberen? 

Maar lieve jij, wanneer denk je dat het dan wél tijd is om te kiezen voor jezelf? Over een paar maanden, wanneer je je nog veel slechter voelt? Of over een jaar, wanneer je het echt helemaal niet meer trekt?

Trust me, dat is precies wat ik ook dacht toen het met mij niet goed ging. Maar in plaats van direct hulp in te schakelen en te kiezen voor mezelf modderde ik nog een tijd aan, want ik was er destijds écht van overtuigd dat het wel over zou gaan en dat ik het allemaal wel alleen kon. Althans… totdat het volledig mis ging. En dat is wel het laatste wat ik jou gun!

Bovendien… hoe langer je wacht, des te langer het gaat duren om je weer écht goed te gaan voelen! Om dat leven te creëren waarin je wél ELKE DAG HAPPY bent! Want zeg nou zelf… als er iemand dat verdiend, dan ben jij het wel! Toch?!

Dus waar wacht je nog op? Ben je er klaar voor om het anders te gaan doen? Ben je klaar om te kiezen voor jouw eigen geluk en de sprong in het diepe te wagen? Om je te laten coachen en begeleiden door iemand die exact weet hoe jij je nu voelt én wat er voor nodig is om dat leven te realiseren waar je zó enorm naar verlangt?

Ik zou het wel weten…

Dit houdt het programma in:

R

Het programma duurt in totaal 4 maanden en is ingedeeld in 14 modules. Iedere module bevat meerdere lessen en duurt een wek. Tussendoor zijn er ook nog 2 pauzeweken.

R

Tijdens het programma krijg je toegang tot de Elke dag Happy community. Hierin kan je al je vragen stellen, sparren met andere deelnemers en jouw successen vieren.

R

Elke 2 weken is er op dinsdag een live Q&A sessie via Zoom. Je kunt je vragen insturen bij een speciale post in de community. De vragen worden vervolgens beantwoord in de Q&A sessie.

R

Het programma is volledig online binnen een afgeschermde omgeving: de Happiness Academy. Direct na betaling ontvang je je inloggevens voor deze online omgeving. Vervolgens komen er na de start van het programma elke week nieuwe lessen vrij om te volgen.

R

Iedere maand is er een speciale expertsessie. Afhankelijk van de behoefte van de deelnemers uit de community komt een externe expert zijn/haar verhaal/tips/tricks/ oefeningen delen om je geluksniveau verder te vergroten.

Investering

De investering voor Joyride to Happiness is 997 euro inclusief btw, of wanneer je kiest voor betaling in termijnen is het 255 per maand voor 4 termijnen.

Are you ready for the ride of your life?

Voel je rust en ruimte in je hoofd én in je lijf.

Leg jij de lat voor jezelf niet meer zo hoog en voel je je meer ontspannen en relaxed.

Maak je gemakkelijk tijd voor jezelf vrij, zonder je daar schuldig over te voelen.

Durf je je emoties er te laten zijn, zonder je er door te laten overweldigen.

Vraag je hulp aan anderen wanneer je dat nodig hebt, zonder je druk te maken over of je dat wel of niet verdient.

Maak je je niet meer zo druk om de mening van anderen en leef je jouw leven zoals jij dat graag wilt.

Heb je weer plezier in je werk en geniet je voluit van het leven.

Weet je exact wat je moet doen op het moment dat het even tegenzit, omdat je alle tools in handen hebt om er voor te zorgen dat jij je (weer) happy voelt!

Voor wie is dit programma?

Joyride to happiness is speciaal ontworpen voor zorgverlenende professionals, zoals verpleegkundigen, artsen, therapeuten en coaches die meer joy, gelukg en plezier in hun levven willen ervaren.

Hoe lang duurt het programma?

Het volledige programma duurt in totaal 4 maanden. Om er voor te zorgen dat je alle modules op jouw tempo kunt doorlopen krijg je 6 maanden toegang, zodat je zelfs wanneer je tussendoor even vrij bent of op vakantie gaat alles op je gemak kunt bekijken!

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt 6 maanden toegang tot het programma. De 6 maanden gaan in vanaf de datum van aankoop. Achteraf heb je de mogelijkheid om je toegang tegen betaling te verlengen.

Ik ga nog op vakantie, kan ik ook later starten?

Uiteraard! Op de betaalpagina heb je de mogelijkheid om zelf een startdatum te kiezen (tussen nu en 3 maanden). Op die manier kan je nu nog profiteren van de huidige prijs en starten op een moment dat het jou het beste uitkomt. 🤗

Kan ik de Q&A sessies terugkijken?

Jazeker! In de Elke dag Happy community worden alle Q&A sessies na afloop gedeeld. En mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan kan je toch nog vooraf een vraag stellen en wordt deze ofwel in de sessie beantwoord, ofwel krijg je schriftelijk antwoord in de community.

Zitten er ook 1 op 1 sessies bij?

Er zitten geen 1 op 1 sessies in dit programma. Mocht je graag 1 op 1 sessies willen, stuur dan even een mail naar: info@lizavanderveeken.nl

Kan ik in termijnen betalen?

Uiteraard! Op de betaalpagina heb je de mogelijkheid om te kiezen voor betaling in één keer of in 4 termijnen.