14 & 15 april 2023

Ben jij er klaar voor om te ontdekken hoe jij in no-time 10x meer zelfvertrouwen kunt gaan voelen? Om vól LEF te staan voor je waarde en het succes aan te trekken waarvan je weet dat het voor jou is weggelegd?

Dan is het 100% Lefwijf Event echt iets voor jou!

Tijdens het event word je volledig meegenomen in de wereld van LEF!

Je ziet het al die fantastische vrouwen om je heen doen. De een na de ander manifesteert moeiteloos haar dromen. Allemaal zijn ze retesuccesvol, zowel in de impact die ze maken als het geld wat ze maandelijks omzetten. En hebben ze daarnaast ook nog eens vét leuk leven.

En laat dat nu precies zijn waar jij ook naar verlangt!

Want ja, ook jij hebt grootse dromen. Ook jij bent reteambitieus en wil net als al die fenomenale vrouwen dat succes voor jezelf aantrekken. Ook jij wil een enorme impact maken, vet veel geld verdienen én tegelijk jouw mooiste leven leven! 

Ergens weet je al lang dat dit ook voor jou is weggelegd. Dat alles wat zij kunnen ook in jou zit. Maar daarvoor heb je wél op dat next level te gaan spelen.

Je hebt al flink gewerkt aan het creëren van zelfvertrouwen. Die basis is al lang gelegd. Maar je weet dat er nog zóveel meer voor je mogelijk is!

En dus is het tijd. Het is tijd om die kracht in jou nóg meer naar boven te laten komen. Om jezelf veel meer te gaan laten zien. En vólop in het licht te gaan staan!

Het is tijd om naar dat next-level te gaan. En dat vuur in jou volop te gaan laten vlammen! Om 100% te ownen wie jij bent en waar jij voor staat. Om de wereld te laten zien hoe f*cking fantastisch je eigenlijk bent. En net als al die anderen moeiteloos dat succes te creëren waarvan je weet dat het in je zit!

En, mooie vrouw, laat dat nu précies zijn waar het 100% Lefwijf helemaal om draait!

Temidden van een groep like-minded ambitieuze vrouwen word je geïnspireerd én in de actie gezet door de beste experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, energie, manifesteren en het leven van jouw droomleven.

Aan het eind van het event sluiten we af met een echte LEFdaad, zodat jij die grootse kracht in jou 100% gaat voelen én gaat ownen!

Wedden dat na afloop niets of niemand jou nog tegen gaat houden om je dromen te gaan realiseren?!

Vrijdag 14 april – VIP avond

Vanaf 17.30 uur ben je welkom op de locatie. Rond 18.00 starten we met het diner op een prachtige locatie. 

Na afloop van het diner zal er een fenomenale avondsessie plaatsvinden door een mega inspirerende spreker.

Zaterdag 15 april

We ontmoeten elkaar aan het begin van de middag onder het genot van een kopje koffie of thee. De middag staat in het teken van talks van de beste sprekers. 

Na de talks volgt een gezamenlijk eetmoment, waarna we een deep-dive in de wereld van LEF. Het programma zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. 

Vrijdag 14 april – VIP avond

Coming soon!

De naam van deze spreekster wordt binnenkort bekend gemaakt.

Zaterdag 15 april

Coming soon!

De naam van deze spreekster wordt binnenkort bekend gemaakt.

Coming soon!

De naam van deze spreekster wordt binnenkort bekend gemaakt.

Coming soon!

De naam van deze spreekster wordt binnenkort bekend gemaakt.

Het zal plaatsvinden op een prachtige locatie, ergens in het midden van het land. 

Verdere details zullen op een later moment bekend worden gemaakt.

Reserveer dan hieronder direct je ticket!*

Lefwijf Event Ticket Platinum

100% Lefwijf Event Ticket Basis – Voorverkoop

Toegang tot het event op 15 april

€333,-   €111,-

Lefwijf Event Ticket Platinum

100% Lefwijf Event Ticket VIP – Voorverkoop

Toegang tot het event op 15 april

+ de VIP avond op 14 april

€555,-   €222,-

Bij aankoop van een ticket ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. 

Ik ben (nog) geen ondernemer, is dit event wel iets voor mij?

Ja, natuurlijk! Dit event is echt bedoeld om jou in je kracht te zetten, zodat jij vól vertrouwen jouw droom durft te gaan realiseren. De enige vraag is: durf jij daar voor te gaan?

Kan ik mijn ticket annuleren als ik toch niet kan?

Nee, je kan je aangekochte ticket niet meer annuleren. Wel kan je iemand anders voor jou in de plaats laten gaan. Mocht dit het geval zijn, dan wil ik je vragen te mailen naar info@lizavanderveeken.nl met de naam van deze persoon. Als deze persoon een andere workshop wil volgen, dan jij hebt opgegeven, dan wordt gekeken in hoeverre dit mogelijk is. Het kan zijn dat een workshop vol zit. De verkoop van het ticket regel je vervolgens onderling.