Pre-sale

7 & 8 mei 2022

Ben jij er klaar voor om te ontdekken hoe jij in slechts één dag het LEF in jezelf gaat aanboren en laat stralen als nooit tevoren?

Wil jij leren van de beste experts? En gun jij jezelf een mega krachtige ervaring, waardoor jij na afloop 100% durft te staan voor wie je bent en gaan voor waar jij al zo lang naar verlangt?!

Dan is dit Event je op het lijf geschreven!

Dit event is niet zomaar een event. Het is echt een event vol LEF. Vol zachtheid en vol kracht. Van vrouwelijke cyclus tot onderhandelen en van hypnose tot uitbundige energie.

Gedurende 2 dagen gaan 9 fenomenale vrouwen jou inspireren, uitdagen en helemaal meenemen in de wereld van LEF. Het event wordt vervolgens afgesloten met een prachtige firewalk, zodat jij na afloop voelt: Ik ben een f*cking fantastisch LEFWIJF!

Zaterdag 7 mei

Willemijn Welten

 

Willemijn is is auteur, spreker, teacher een echte manifestatie expert. Ze schreef het prachtige boek ‘Manifesteren kan je leren’ en hielp honderden mensen met het realiseren van hun dromen.

Tijdens een exlusieve V.I.P. sessie (waarbij plek is voor max. 25 deelnemers) neemt Willemijn je mee in de wondere wereld van manifesteren. Ze geeft je praktische tips en tools en zal ook een prachtige meditatie begeleiden. Bij goed weer zal deze sessie buiten bij het kampvuur plaatsvinden.

Zondag 8 mei

Liza is een Lieve, Eigenwijze & Fenomenale vrouw. Ze is een f*cking fantastisch lefwijf en bovendien altijd 100% zichzelf. En beter dan dat wordt het niet! Tijdens het event zal Liza jou begeleiden tijdens een megatoffe oefening om ook het LEFwijf in jezelf te gaan ontdekken.

Silvia Bogers is Mindset Magician. Met behulp van haar magie helpt ze ondernemende vrouwen dé mindset te ontwikkelen om succes te hebben met hun bedrijf. Tijdens het event zal Silvia bovendien een prachtige groepshypnose begeleiden.

Lena Rentschler is dé cyclusexpert van Nederland. Ze is schrijfster van het boek ‘De Nieuwe Vrouw’ en is een echte powervrouw. Tijdens het event neemt Lena je mee in de wondere wereld van de vrouwelijke cyclus.

Charlotte de Jong is founder van Charlies Kitchen en #echtinbalans. Ze helpt vrouwen op weg naar meer energie en balans in hun leven. Zelf barst ze van de energie en tijdens het event gaat ze jou leren hoe jij dit ook voor jezelf kunt creëren!

Laura Langens is schrijfster, Mastermind-coach, inspirator, spreker en entrepreneur. Ze schreef onder meer vier fantastische kinderboeken over de wet van aantrekking, waarvan ze er inmiddels al ruim 12.000 heeft verkocht. Tijdens het event zal Laura een workshop verzorgen over manifesteren met je kind.

Sanne Pulles is fotografe en coach. Middels deze gouden match helpt ze vrouwen om de schoonheid in zichzelf te ontdekken, zodat ze meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde en acceptatie krijgen. Tijdens het event zal Sanne een workshop verzorgen over het omarmen van jouw prachtige lichaam en de fantastische vrouw die je bent!

Monique Koen is een schandalige vrouw ten top! Ze coacht vrouwen om ook hun leven zo in te richten, dat zij het allerbeste tot hun recht komen. Tijdens het event zal Monique een workshop verzorgen over de balans tussen jouw schandaligheid en jouw vrouwelijkheid.

Merel van der Wouden is onderhandel- en transformatiecoach. De afgelopen jaren heeft ze honderden klanten geholpen om succesvol en zelfverzekerd te leren onderhandelen over geld. En dat gunt ze jou ook! Tijdens het event zal Merel een workshop verzorgen over hoe ook jij middels onderhandelen invloed kunt uitoefenen om te krijgen wat je wilt.

Zaterdag 7 mei

 

10.00: Sauna toegang (later mag ook🙃)

16.00: Check – in

17.00: Ontvangst

17.30: Luxe 4-gangen diner

20.00: V.I.P. Avondprogramma

 

Zondag 8 mei

 

09.00: Ontvangst

09.30: 2 Talks door inspirerende sprekers

11.30: Workshopronde

12.30: Luxe lunch

13.30: Inspirerende talk

14.30: Verzamelen bij het vuur

18.00: Afsluitende borrel

 

Het Event vindt plaats in Hotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.* Op zaterdagavond is het diner in het restaurant beneden. De avondsessie is bij goed weer buiten bij het kampvuur. Bij slecht weer zal deze plaatsvinden in een aparte ruimte in het hotel.

Op zondag ontmoeten we elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee. Vervolgens gaan we naar de Steylzaal. Het evenement eindigt op het evenementenveld, grenzend aan het hotel.

Praktisch

Hotel Kontakt der Kontinenten

Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg

Er kan gratis geparkeerd worden.

 

*De Sauna grenst aan het hotel (Thermen Soesterberg).

Bekijk onderstaande video voor een impressie van de locatie.

Reserveer dan hieronder direct je ticket!*

De presale tickets zijn helaas niet meer beschikbaar, maar uiteraard kun je nog wel gebruik maken van de early bird prijs! Met de code ‘Lefwijf’ krijg je bovendien nog eens 10 euro extra korting!

100% Lefwijf Event Ticket Goud

€444,-   €277,-

100% Lefwijf Event Ticket Platinum

€666,-   €422,-

100% Lefwijf Event Ticket Diamant

€999,-   €599,-

Bij aankoop van een ticket ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. De Coronamaatregelen zoals ze op 7 en 8 mei gelden zullen worden gehanteerd gedurende het event.