DE 100% LEFWIJF EXPERIENCE

Be bold.Be brave. And own your stage!

Je hebt een toffe business opgebouwd die inmiddels best succesvol is. Je hebt klanten, een leuke omzet en haalt voldoening uit je werk. Maar ja…

Jij wilt méér! Meer impact. Meer succes. Meer genieten. En bovenal… meer vrijheid! Jij wilt gaan voor die én, én, én lifestyle. En ondertussen een grootse impact maken op de wereld.

Je verlangt er naar om dé expert zijn in jouw vakgebied. Om 100% jouw podium te pakken. De wereld te laten zien wat jij te brengen hebt. En te gaan voor dat succes waarvan je weet dat het voor jou is weggelegd!

Nu alleen nog even afrekenen met dat gevoel van onzekerheid en die saboterende stemmetjes in je kop…

 

N

Je bent gestart met ondernemen vanuit een grootse passie. Vanuit een verlangen naar vrijheid. En de behoefte om heel veel mensen te helpen. Alleen is de impact die je maakt veel kleiner dan je zou willen. Om over dat gevoel van vrijheid nog maar niet te spreken.

N

Je hebt inmiddels al reteveel geïnvesteerd in jezelf. Van online trainingen tot businesscoaching. Je hebt al vele strategieën uitgeprobeerd. Alleen is er steeds die missing link. Waardoor je alles behalve het resultaat hebt waar je zó ontzettend naar verlangt.

N

Je houdt jezelf veel kleiner dan je bent. Je wéét verdomme wat je in je mars hebt, alleen durf je daar nog niet volledig voor te gaan staan. Steeds weer als jij jezelf wilt laten zien komt dat stemmetje weer in je naar boven. Want ja, wie ben jij wel niet om dat te doen?

N

Je weet anderen altijd precies te vertellen wat ze te doen hebben om te komen waar ze willen zijn. Alleen is het toepassen van al die tips en adviezen op jezelf toch echt wel even een heel ander verhaal…

N

Als jij door zou stijgen naar dat next-level in jouw business, zonder daar harder voor te moeten werken?

N

Als je vanuit easy en fun zou kunnen ondernemen en moeiteloos klanten aan zou trekken (bye bye leuren om klanten!).

N

Als je vól zelfvertrouwen jouw podium zou ownen (weg met dat imposter syndrome en angst om door de mand te vallen!)

N

Als jij je weer helemaal ingetuned zou zijn op jezelf. En vanuit vrouwelijk leiderschap en intuïtie jouw bedrijf zou kunnen runnen (no more selfdoubt over welke stappen jij moet zetten!).

Hoe zou het zijn als je zou besluiten om JA te zeggen tegen jezelf? Als je vandaag nog zou kiezen voor jouw grootse dromen, en de business die jij écht verdient?!

Liza van der Veeken

Let’s be honest…

Alles wat er nu in jouw leven, en in jouw bedrijf gebeurd, zijn een direct gevolg van jouw innerlijke wereld. Alles is een pure afspiegeling van hoe jij je, diep van binnen, écht voelt. En over jezelf denkt.

En hoe graag je het misschien ook zou willen…

Dat ga je niet wegpoetsen met wéér een nieuwe strategie. Wéér een nieuwe training. Of wéér een nieuwe businesscoach.

Want al die leuke trainingen, al die mooie strategieën, en al die businesscoaching gaan jou helpen jou geen ene fuck op het moment dat jij niet durft te zijn wie jij echt bent. Op het moment dat jij niet all-in durft te gaan. En volop voor jouw waarde durft te gaan staan.

En dus, mooie vrouw, is het tijd dat je het vanaf nu anders aan gaat pakken.

Het is tijd dat je je angsten onder ogen durft te komen. Dat je je comfortzone uit gaat sprinten. En met volle overtuiging in het diepe durft te springen!

En laat dat nu eens éxact zijn waar de Lefwijf Experience hélemaal om draait!

De 100% Lefwijf Experience

 Transformeer in slechts 6 maanden je leven én je business op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek niveau. Zodat jij na afloop onvoorwaardelijk durft te vertrouwen en 100% all-in durft te gaan op wie je bent en waar jij voor staat!

Samen met een groep like-minded vrouwen ga jij een halfjaar lang het avontuur aan. Van springen uit een vliegtuig tot meditaties aan zee. En van het intunen op jouw missie tot het pakken van je podium! Alles zodat jij na afloop moeiteloos dat leiderschap durft te tonen in je business én je leven, en vanuit een onverwoestbaar zelfvertrouwen moeiteloos je dromen weet te realiseren!

Werken aan een ijzersterke mindset

Tijdens de experience neem je een deep-dive in de wereld van LEF. Elke maand sta je voor een nieuwe uitdaging en daag ik je uit je obstakels te vernietigen en je grootste angsten te gaan trotseren. We stijgen letterlijk tot grote hoogtes en gaan samen door diepe dalen heen. En dat alles voor dat éne doel: een rotsvast vertrouwen in jezelf en in het bereiken van jouw dromen!

Voelen, intunen en stilstaan

LEF gaat niet alleen over het maken van ‘bold moves’. Juist het stilstaan, durven luisteren, en vertrouwen op je intuïtie vraagt vaak nog véél meer lef dan in actie komen. Naast alle grootse uitdagingen nemen we dan ook uitgebreid de tijd om dieper hier op in te gaan en te ontdekken hoe jij (nog meer) kan intunen op die hogere versie van jezelf.

De kracht van samen

In mijn werk als coach, docent én als verpleegkundige heb ik keer op keer mogen ervaren hoe enorm groots de kracht van een groep is. En dat is dan ook precies de reden dat je dit avontuur niet alleen, maar samen aangaat. Want juist in die interactie ontstaat magie. Ontstaat verbinding. Krijgt jouw procés nog veel meer diepgang en wordt het bovendien enorm hard versneld!

Live en online

Elke maand zien we elkaar 1 dag live en 1x online. Tijdens de live-dagen gaan we samen het avontuur aan. De online sessies staan in het teken van het proces en worden afgestemd op de behoefte van de groep, variërend van een mastermind tot een online meditatiesessie. 

Wat betekent dat concreet:

I

Stap voor stap

Elke maand staat een nieuw thema centraal. Van het uitwerken van je dromen tot het doorbreken van je angsten. De maanden volgen elkaar logisch op, en het enige wat je steeds hoeft te doen is aanwezig zijn bij de bijeenkomsten en je openstellen voor wat zich op dat moment ontvouwt. Vertrouw er op dat je alles zal ontvangen wat jij nodig hebt om vól vertrouwen jouw droom te gaan realiseren!

I

Een exclusieve 1:1 sessie van 30 min gedurende het traject

Het traject is natuurlijk niet compleet zonder een één op één coachsessie. Deze sessie is, in overleg, in te plannen gedurende het halfjaar. Afhankelijk van wanneer jij er behoefte aan hebt is er op dat moment alle aandacht voor jouw persoonlijke situatie en vragen.

I

6 live en 6 online bijeenkomsten

De experience bestaat uit 6 live dagen en 6 online bijeenkomsten, verspreid over een periode van 6 maanden. We starten op dinsdag 14 juni met een livedag en eindigen op zaterdag 10 december op het podium. De online sessies zullen in de avond plaatsvinden, waarbij de dag wordt bepaald naar gelang de voorkeur van de groep.

Liza van der Veeken
N

Het LEF om vól gas te durven gaan voor wat jij te doen hebt hier op aarde. Vanuit een onvoorwaardelijk en rotsvast vertrouwen durf jij te staan voor wie je bent en wat je deze wereld te brengen hebt!

N

Een diep innerlijk weten dat alles precies is zoals het moet zijn. En dat ongeacht wat je ook doet jij helemaal goed bent zoals je bent. Je voelt je succesvol en ervaart intens veel zelfliefde.

N

Alle tools die je nodig hebt om te komen tot waar jij wilt zijn. Na afloop van de experience kan je nog jarenlang gebruik maken van alle kennis en vaardigheden die je opdoet, waardoor jij je ongeacht de omstandigheden op élk moment intens goed kunt voelen!

N

Ondernemen voelt als ease and fun. Je ervaart enorm veel plezier in je business en trekt moeiteloos de leukste klanten aan.

Jouw investering

Op 14 juni start de eerste ronde van de Lefwijf Experience. En omdat het de allereerste keer is dat ik dit ga doen bied ik jou de kans om voor een INSANE laag bedrag in te stappen. De eerste drie vrouwen die instappen betalen slechts €999,- (ex BTW). Daarna gaat de prijs omhoog en betaal je €1999,- (ex BTW)

Liever wat meer één op één coaching? Kies dan voor de VIP optie! Je ontvangt dan naast de volledige experience 6 extra coachsessies van 60 minuten én mag te gast zijn in de 100% Lefwijf podcast! De investering voor het VIP traject bedraagt €3333,- (ex BTW). 

Durf jij JA te zeggen tegen het onbekende?

Ben je klaar om 100% jouw podium te gaan pakken?

En kan je niet wachten om all-in te gaan om jouw droom te gaan realiseren?