Hoe fijn zou het zijn…

Als er een mogelijkheid zou zijn om temidden van een groep prachtige, fenomenale, like-minded vrouwen te verbinden met jouw magische, vrouwelijke wijsheid en goddelijke kracht.

Om samen te verbinden. Met jezelf, en met elkaar. Om elkaar te upliften. En samen de diepte in te gaan.

En hoe fijn zou het zijn…

Als jij temidden van die groep prachtige vrouwen volledig jezelf zou kunnen en mogen zijn. Als je je gedragen zou voelen door alle sisters om je heen. Als je nóg diepere lagen in jezelf zou mogen ontdekken. En vól LEF zou durven gaan en staan voor wie je werkelijk bent? 

De 100% Lefwijf Cirkel past bij jou als je:

Een diepere verbinding met jezelf en jouw intuïtie wilt ervaren

Behoefte hebt aan een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en tot jezelf kunt komen

Diepgaandere connecties met like-minded vrouwelijke ondernemers wilt opbouwen

Durft stil te staan bij wat er in jou leeft en het lef hebt om te delen wat er in je omgaat

Jezelf te laten dragen door de kracht van de sisterhood

De traditie van het samenkomen van vrouwen om te delen, te helen, te verbinden en in te tunen op je eigen goddelijke vrouwelijke kracht is al eeuwenoud. 

Tijdens de 100% Lefwijf Cirkels ervaar je niet alleen de magie van deze eeuwenoude traditie, maar combineren we deze traditie met een flinke portie LEF.

Elke avond staat er een nieuw thema centraal waarin we samen de verbinding aangaan. Denk aan zichtbaarheid, sensualiteit, zelfvertrouwen, loslaten en leiderschap.

Elke avond verloopt verschillend en is afhankelijk van het thema en de behoefte van de deelnemers. Vaste onderdelen zijn het openen van de cirkel, een cmeditatie en een sharing circle waarin vrijuit gedeeld mag worden. 

Maar… wees gewaarschuwd. In de Lefwijf Cirkels houden we elkaar alles behalve klein, en steunen we elkaar wel maar janken we niet met elkaar mee. We zwelgen niet in zelfmedelijden en ook bullshit excuses zijn hier niet welkom. Wél krijg je een toffe avond met een combi van enorm veel liefde én een flinke dosis LEF!

Ik geef zowel online als live cirkels. De cirkel wordt geopend om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De live cirkel duurt tot ongeveer 22.00 uur.

De online cirkels vindt plaats via Zoom. De live cirkels vinden plaats in de winkel van The Spirit Junkies. Het adres hiervan is: Laanstraat 14 in Baarn

Er kunnen maximaal 10-12 vrouwen deelnemen aan de cirkel

Data:

De eerstvolgende online 100% Lefwijf Cirkel vindt plaats op zondag 30 oktober.

De eerstvolgende live 100% Lefwijf Cirkel vindt plaats op zondag 23 oktober.

Beide cirkels hebben als thema: verbinding met jezelf.

 

Lefwijf Event Ticket Goud

Ticket Online Lefwijf Cirkel 30 oktober

€11,11 (incl btw)

Lefwijf Event Ticket Platinum

Ticket Live Lefwijf Cirkel 23 oktober

€33,33 (incl btw)