Gratis online training!

3 manieren om om te gaan met angst voor afwijzing

Meld je hieronder aan voor mijn GRATIS online training en ontdek welke 3 stappen jij kunt zetten om je angst voor afwijzing te shiften naar een shitload aan zelfvertrouwen! 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Herken je dit?

N
Hoe graag je het ook wilt, je durft niet goed je prijzen te verhogen (want straks koopt er niemand meer).
N
Je hebt moeite met het doen van je aanbod of upsell en saboteert daardoor steeds (onbewust) je omzet en succes.
N
Je vind het lastig om écht voor je waarde te gaan staan (want wat zullen anderen dan wel niet zeggen?)
N
Je durft niet goed uit te spreken wat je nou eigenlijk écht denkt of vindt, uit angst om anderen te kwetsen of teleur te stellen.

In deze masterclass ontdek je…

Tijdens deze GRATIS masterclass ga ik in minder dan 90 (waarbij je me ook nog eens alles mag vragen) 3 manieren met je delen om je angst voor afwijzing na afloop met minstens 50% te verminderen!

Alles zodat jij na afloop:

N
Je prijzen binnen no-time durft te verdubbelen (of zelfs 10x meer te vragen, zonder je er ook maar een klein beetje voor te schamen!).
N
Moeiteloos je aanbod doet aan zelfs de meest koude leads, zonder je ook maar één moment druk te maken over de reactie van de ander.
N
Vóluit je waarde claimt en jouw (online) podium gaat pakken (no more holding back!)
N
Staat voor wie je bent en de enorme gave die jij te brengen hebt!
N
+ Je komt met het grootste gemak in actie voor dat éne ding wat je al tijden uitstelt!

Hi, Ik ben Liza van der Veeken, een fucking fantastisch Lefwijf en ik geloof dat het ook voor jou is weggelegd om vét succesvol te zijn met je bedrijf! 

Vroeger zou ik je echter voor gek hebben verklaard als je me had verteld dat ik ooit een succesvol bedrijf zou runnen! Als er iemand was die niet in zichzelf geloofde was ik ’t wel. Laat staan dat ik buiten mijn comfortzone durfde te gaan of vól LEF en zelfvertrouwen zichtbaar durfde te zijn en glashard en megadirect mijn mening en visie durfde te uiten!

Desondanks geniet ik er inmiddels van om dingen te doen die niemand anders doet. Van springen uit een vliegtuig tot een paddo trip, en van lopen over vuur tot in mijn ondergoed op de foto voor heel Nederland. Ik laat het allemaal gebeuren. En heb daarnaast ook nog eens een succesvol bedrijf op weten te bouwen!

Mijn leven én mijn bedrijf zijn voor mij een feestje. Ik straal, ik geniet en ik sta vólop in mijn eigen grootsheid. En met liefde help ik je om dat voor jou ook mogelijk te maken!

 

Perfectionismecoach voor ambitieuze vrouwen

Meld je aan voor de gratis online training:

3 manieren om om te gaan met angst voor afwijzing