Gratis online training!

5 stappen om in no-time next level te gaan met je business

Meld je hieronder aan voor mijn GRATIS online training en ontdek welke 5 stappen jij kunt zetten om met een shitload aan LEF en zelfvertrouwen 10x sneller te groeien met je bedrijf (en jezelf daardoor ook nog eens een bak met tijd, geld en frustratie kunt besparen!)

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

In deze masterclass ontdek je…

Tijdens deze GRATIS masterclass ga ik in minder dan 90 (waarbij je me ook nog eens alles mag vragen) 5 geheimen met je delen die ik normaal alleen deel met de deelnemers van het Level UP traject. Zo ontdek je onder meer:

 

N
Hoe je stopt met het saboteren van je eigen succes en vól LEF en zelfvertrouwen knetterhard kunt gaan groeien met je bedrijf
N
Wat er voor nodig is om ook jouw hart zó ontzettend hard zin de fik te laten staan dat je niet meer anders kan dan in actie komen
N
Hoe je jouw innerlijke criticus kunt overmeesteren, waardoor die jou niet langer dwarszit om écht lekker te gaan knallen
N
Hoe je jouw eigenwaarde loskoppelt van bevestiging en kritiek
N
De beste manieren om een je zelfvertrouwen een enorme boost te geven, zodat je eindelijk gaat doen wat je écht wilt en zo sterk in jezelf gelooft dat je schijt hebt aan wat anderen zeggen

Hi, Ik ben Liza van der Veeken, een fucking fantastisch Lefwijf en ik geloof dat het ook voor jou is weggelegd om vét succesvol te zijn met je bedrijf! 

Vroeger zou ik je echter voor gek hebben verklaard als je me had verteld dat ik ooit een succesvol bedrijf zou runnen! Als er iemand was die niet in zichzelf geloofde was ik ’t wel. Laat staan dat ik buiten mijn comfortzone durfde te gaan of vól LEF en zelfvertrouwen zichtbaar durfde te zijn en glashard en megadirect mijn mening en visie durfde te uiten!

Desondanks geniet ik er inmiddels van om dingen te doen die niemand anders doet. Van springen uit een vliegtuig tot een paddo trip, en van lopen over vuur tot in mijn ondergoed op de foto voor heel Nederland. Ik laat het allemaal gebeuren. En heb daarnaast ook nog eens een succesvol bedrijf op weten te bouwen!

Mijn leven én mijn bedrijf zijn voor mij een feestje. Ik straal, ik geniet en ik sta vólop in mijn eigen grootsheid. En met liefde help ik je om dat voor jou ook mogelijk te maken!

 

Perfectionismecoach voor ambitieuze vrouwen

Meld je aan voor de gratis online training:

5 Stappen om in no-time next level te gaan met je business