Wauw!!!! Wat ontzettend tof dat je je hebt aangemeld!

Wat supervet dat jij er voor hebt gekozen om vóluit te het leven en die business op JOUW manier! Alleen al hiervoor wil ik je dikke vette complimenten geven, want door deze stap te zetten ben jij al 10x dichter bij alles wat je wilt bereiken!

Zometeen ontvang je een mail met alle info over de challenge en hoe je in kunt loggen. Maar om nu alvast te vieren dat je deze stap hebt gezet…

Heb ik echt iets heel tofs voor je!

Zelf ben ik sinds kort namelijk gestart met een hele toffe nieuwe podcast: SHE who Leads. In deze podcast krijg je echt een exclusief kijkje achter de schermen en gaan we, net als in het summit, beyond the masks!

En omdat ik het supertof zou vinden als je na het luisteren van de eerste afleveringen jouw review achter zou willen laten (let’s spread the message!) heb ik iets heel tofs voor je bedacht! (vind ik zelf dan althans 🤣).

Als jij namelijk in de komende week de podcast luistert, jouw review achterlaat, hier een screenshot van maakt én deze deelt op Instagram en mij daarbij tagt (@lizavanderveeken) maak je kans op een GRATIS ticket voor een van de livedagen die ik geef + een 1 op 1 coachsessie van 45 min. t.w.v. 147 euro!

Liefs, Liza