Jaaaaa ontzettend tof dat je er bij bent!

Wat supervet dat jij er voor hebt gekozen om je aan te melden voor The ONLY Way!

Zometeen ontvang je een mail met alle info in je inbox.

Maar WACHT nog heel even voor dat je snel op het kruisje klikt en als een malle naar je inbox vliegt…

want er moet me nog even iets van het hart.

Afgelopen week kwam mij onderstaand bericht ter oren. En het enige wat ik kon denken was “oh mijn god, als dit om mijn vriend zou gaan zou ik helemaal uit het veld geslagen zijn.” 

Wat is er gebeurd? Een man is doodgeslagen in het bijzijn van zijn zoon. Hoe verschrikkelijk is dat…

Nu weet ik ook dat de vrouw van deze man onderneemster is. Sterker nog, ze is een bekende van een van de deelnemers aan The ONLY Way. En zoals je je wellicht voor kunt stellen is haar hele leven, en daarmee nu ook tijdelijk, haar hele business ingestort.

Om de vrouw en zoon van deze man daarom te steunen is er een gofundme pagina opgericht. Met als intentie dat ze zich een tijd lang geen zorgen hoeven te maken over het geld, maar er in alle rust en aandacht voor elkaar kunnen zijn. En zich volledig kunnen richten op de verwerking van deze ontzettend tragische gebeurtenis.

En laten we eerlijk zijn, op het moment dat zoiets je overkomt is geld het LAATSTE waar je je druk over wil maken.

Nu draait dit hele Summit JUIST om de gedachte dat we samen sterker staan als ondernemers. En dus wil ik je heel graag het volgende vragen…

Zometeen doe ik je een aanbieding voor een VIP Upgrade voor het Summit The ONLY Way. En ja, natuurlijk is de upgrade fantastisch, anders zou ik ‘m je niet aanbieden. Maar wat ik nog veel belangrijker vind is dat het geld wat ik ophaal door de aankopen van de VIP Upgrade wordt gedoneerd aan het gezin van deze man. 

En hoe mooi zou het zijn als jij daar een bijdrage aan zou kunnen leveren?

Met die VIP Upgrade krijg je maarliefst een JAAR lang toegang tot alle opnames van het Summit. Bovendien krijg je de kans om al je vragen in te sturen voor alle fantastische ondernemers die deelnemen aan het Summit. En alsof dat nog niet genoeg is ontvang je ook nog eens een een éxtra kick-in-the-ass implementatiecall . Wwaarin je gedurende 90 minuten nog even een flinke schop onder je kont om echt in ACTIE te komen en álles uit het Summit te halen!

En ontvang ja, daarmee ontvang dus intens veel waarde.

Maar daarom zou je ’t wat mij betreft niet moeten doen. 

Wat ik hoop is dat je VOELT hoe ontzettend bijzonder het is dat jij het voorrecht hebt om 37 euro neer te leggen voor het VIP pakket. En dat je door zo’n klein bedrag te investeren van ENORME betekenis kan zijn voor het leven van iemand anders. Voor het leven van de vrouw en zoon van Dominique.

VIP Upgrade

Zelfs als je het niet nodig hebt. Zelfs als je de opnames nooit terug gaat kijken. Geef omdat het kan. En omdat ik je wens dat dit nooit en te nimmer jouw situatie hoeft te zijn.

VAN €97,-
Voor slechts €37,-

No thanks, het lukt mij ook wel zonder…