fbpx

5 daagse online training

Roadmap to Living Happily Ever After

Ontdek welke stappen jij te zetten hebt om jouw eigen Happily Ever After te realiseren en creëer in slechts 5  dagen tijd jouw eigen Roadmap naar een leven vól happiness, joy & fun.

 

Wat als er geen ridders, geen prinsen of koningen, geen bergen met geld, en zélfs geen goede feeën voor nodig zouden zijn om nog lang en gelukkig te leven?

Sterker nog: wat zou je er van zeggen als ik je zou vertellen dat je niks of niemand nodig hebt om jouw eigen Happily Ever After te realiseren?

Als ik je zou vertellen dat JIJ, helemaal in je uppie, in staat bent om jouw eigen sprookje te creëren? (maar dan zonder boze heks of vergiftigde appel😜). 

En dat je daar niets anders voor nodig hebt dan enkel de wens (en de wil) om er mee aan de slag te gaan? 😍

Want ja, lieve jij, JIJ hebt de kracht om jouw eigen sprookje te schrijven!

En het enige wat je daar voor nodig hebt is het verlangen om te beginnen (en een lieve gids die je de weg wijst 💖).

Noem me onrealistisch.

I don’t care. Want dit is PRECIES wat ik heb ervaren.

En precies wat ik jou ook gun! (Juist omdat ik weet HOE LEKKER dat het voelt! 😍😍😍)

Ik wéét hoe het is om je ontzettend klote te voelen. Om dag in, dag uit, jezelf voort te slepen door de dag. Om een leven te leven waarin het voelt alsof alle levenslust er uit gezogen is. En ik weet zélfs hoe het voelt om NIET meer te willen leven…

Ik heb daar gestaan. Ik heb het meegemaakt.

Maar…

Ik heb óók het omgekeerde ervaren!

Ik heb ervaren hoe het VOELT om OP WOLKEN TE LOPEN. Om INTENS GELUKKIG te zijn. Om verliefd te zijn op het leven. En niet te kunnen wachten om weer te mogen beginnen aan een nieuwe dag.

En belangrijker nog: ik heb ontdekt hoe ik die happy mood ZELF KAN CREËREN.

Dag in.

Dag uit.

En geloof me, lieve jij: dit kan JIJ OOK ervaren!

Jij bent in staat om dit (intense) geluk zelf te creëren.

En je kan er vandaag nog mee beginnen!🤩 

Liza van der Veeken
Van (werk)stress naar ontspanning en plezier!

TO LIVING HAPPILY EVER AFTER😍

Oke, en dan nu even concreet. Want ja, dit klinkt misschien allemaal heel mooi, maar wat kan je nu eigenlijk verwachten?

In de Roadmap to Living Happily Ever After neem ik je vijf dagen lang mee op reis. Begeleid ik je middels video’s, opdrachten en meditaties (in een besloten online omgeving) in het schrijven van jouw verhaal. En creëer jij jouw eigen Happily Ever After!

Tijdens de training ontdek je onder meer:

✔️ Wat het leven van een Happily Ever After voor jou eigenlijk betekent (want let’s be honest: dat ziet er voor iedereen weer anders uit, en ik wil voor jou dat JIJ er INTENS GELUKKIG van gaat worden! 🥰).

✔️ Wat er voor jou voor nodig is om die Happily Ever After werkelijkheid te laten worden (zonder allerlei ingewikkeld gedoe, pinky promise!🌈).

✔️ Hoe je elke dag opnieuw jouw eigen sprookje kunt creëren (zonder dat je daar ook maar iets of iemand voor nodig hebt 🥳).

  ✔️ Hoe je er voor zorgt dat je die happy vibes ook na de training vast blijft houden (lijkt me wel zo handig toch?😅) 

+ in de training zitten tevens twee BONUS audio bestanden waardoor je nóg sneller jouw happy leven gaat realiseren (waarvan je tot één op de eerste dag al toegang hebt! 🤩🤩)

Voor je nu meteen heel enthousiast op de knop klikt, eerst nog even dit:

Want ja, klinkt misschien allemaal heel mooi (en trust me: dat is het ook! 🤩), maar… deze training is helaas niet voor iedereen.

Om de Roadmap met succes te kunnen doorlopen en écht jouw Happily Ever after te gaan leven is er namelijk wél iets nodig (want nee, de training alleen maar kijken is niet genoeg…).

Het is nodig dat jij bereid bent om wat te gaan DOEN. Dat jij bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen. En ook écht aan de slag te gaan met het materiaal dat ik je aanreik.

En nee, het is niet ingewikkeld (wat ik van je vraag is zelfs best wel simpel.🤭).

En nee, het is ook niet (heel) hard werken of enorm zwaar om te doen (want daar houdt ik zelf ook niet van 🥴).

Maar ik vraag je wel om je inzet. Om je aandacht. En je bereidheid om echt iets heel moois voor je zelf te gaan creëren. 

Want OMG 😱😱😱, er ligt echt zooooo’n fantastisch leven op je te wachten! 😍😍

Maar het is wél aan jou om de kans daarop met beide handen aan te grijpen!

En dus bij deze aan jou de vraag….

Liza van der Veeken

OM JOUW EIGEN SPROOKJE TE GAAN SCHRIJVEN?

Ben jij er klaar voor om écht VOLUIT te gaan voor een leven waarin jij Elke dag HAPPY bent? Waarin jij ’s morgens wakker wordt met die big smile? Waarin jij NIETS of NIEMAND nodig hebt om je goed te voelen? En zelf in staat bent om jouw Happily Ever After te creëren?

Meld je vandaag nog aan voor de Roadmap to Living Happily Ever After en start vandaag nog met jouw vijfdaagse reis naar een INTENS GELUKKIG leven! 

VAN €197,-
Voor slechts 27 euro

Klik op de knop hieronder om je plek te reserveren en ontvang direct toegang tot de eerste bonus!

Hoe lang duurt deze training?

De Roadmap duurt in totaal 5 dagen.

Hoeveel tijd neemt de training in beslag?

In de training zitten elke dag 1 of 2 video’s, die per dag zo’n 15-30 minuten van je tijd vragen om te bekijken. Daarnaast vraagt de opdracht van de dag ook ongeveer een halfuur van je tijd. In totaal vraagt de training daarmee een tijdsinvestering van ongeveer een uur per dag.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt vanaf het moment van aanschaf 3 maanden toegang tot de training. Dit met als doel om je aan te moedigen om de training ook daadwerkelijk te gaan volgen.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt op elk gewenst moment starten met de training. Zodra de betaling is voldaan kan je binnen een paar minuten beginnen.

Zitten er ook Q&A sessies bij?

Nee, bij deze training zitten geen Q&A sessies. Mocht je me vragen willen stellen, dan kan dat wanneer je er voor kiest om Joyride to Happiness te volgen.

Zitten er ook 1 op 1 sessies bij?

Er zitten geen 1 op 1 sessies in dit programma. Mocht je graag 1 op 1 sessies willen, stuur dan even een mail naar: info@lizavanderveeken.nl, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, voor deze training kan je niet in termijnen betalen.