The Great Escape!.

Kom los van “hoe ’t hoort” en creëer een business én leven wat volledig past bij JOU!

Ja, je business loopt best oké(ish). Maar om nou te zeggen dat je elke staat te springen dat je weer aan de bak mag… 

Nou… nee.

Sterker nog, de weerstand om aan de slag te gaan wordt met de dag groter. Want als je écht eerlijk bent naar jezelf heb je er eigenlijk gewoon geen zin meer in. En zou je er het liefst vandaag nog mee stoppen. Of nou ja, als het kon dan hè.

Want stiekem heb je die business wel nodig. Niet alleen om je boontjes te doppen, maar ook om die droom van je te verwezenlijken. Want ja, ergens droom je nog steeds van dat dikke vette succes. En dát opgeven… nee, dat nooit.

En dus zit je klem. Zit je vast. En ook al (ja, ik vertel ’t je maar alvast) is de oplossing vele malen simpeler dan je nu denkt, je hebt geen idee hoe je er uit komt.

Je ploetert. Je worstelt. En trekt en duwt maar door. Maar hoe harder je je best doet, des te minder resultaat ’t op lijkt te leveren. En daar frustreer je je kapot over.

N

Ondanks dat je in principe alle vrijheid hebt om als ondernemer te doen wat je wilt voelt het niet zo. Je voelt je gevangen in je eigen bedrijf. In de regels die je voor jezelf hebt gecreëerd. Of nou ja, hebt overgenomen van anderen. Want als je heel eerlijk bent past hoe jij je bedrijf nu runt eigenlijk helemaal niet bij je.

N

Stiekem ben je jaloers op collega ondernemers bij wie het allemaal vanzelf lijkt te gaan. Voor wie al die strategieën wel lijken te werken. Terwijl het bij jou vooral voelt als duwen en trekken.

N

Steeds vaker slaat de twijfel toe. Waarom wilde je ook alweer een eigen bedrijf? Waar is het mis gegaan? Om vervolgens tot de conclusie te komen dat je het liefst wat anders gaat doen. Iets waar je tenminste wél gelukkig van wordt!

N

Dat die vrijheid die je ooit voelde toen je startte met ondernemen nog 10x intenser bij je terug kan komen, JUIST door los te komen van alles wat je denkt te weten over ondernemen?

N

Dat je nooit meer het gevoel hoeft te hebben dat je moet duwen en trekken in je business, maar elke dag kan voelen als weer een nieuw feestje? En dat alles omdat JIJ weer in charge bent en vol plezier kan spelen in je bedrijf?

N

Dat er een manier is waarop jij vól zelfvertrouwen je business zou runnen? Ongeacht of dat dat nu betekent dat je wilt doorgroeien naar een miljoenenbedrijf of gewoon (want ja, ook dat “hoort” niet maar past soms 10x beter) gelukkig wilt zijn met 2 dagen ondernemen en reteveel tijd spenderen met je gezin en iedereen die je lief hebt?

N

Dat je never nooit niet meer hoeft te twijfelen over of je een nieuwe ideale klant moet kiezen of dat je aanbod nog wel past, omdat je wéét hoe je die keuzes voor jezelf kunt maken en moeiteloos kunt schakelen zodra jij voelt dat het anders mag?

Wat nou als je verd*mme zou besluiten om JA te zeggen tegen jezelf? Als je vandaag nog zou kiezen voor jouw grootse dromen, het bedrijf én het leven wat jij écht verdient?! 

Want ja, het kan ECHT!!

Transformeer in slechts 4 maanden je leven én je business op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek niveau. Ontdek wat nou écht bij JOU past, waar jij stikgelukkig van wordt en creëer het bedrijf en leven waar je al zo freaking lang naar verlangt!

Tijdens The Great Escape neem ik je gedurende 4 maanden stap voor stap mee naar een leven én business op JOUW manier. Ontdek jij hoe je WERKELIJK kunt ondernemen vanuit fun & ease. Hoe je loskomt van al dat worstelen, trekken en duwen. Van hoe je denkt dat ’t moet. En ontdek je welke manier van business er écht bij jou past. Om daar vervólgens VOL voor te gaan op jouw manier.

Ik laat je niet zien welk pad je moet bewandelen.

Want dan zou je het wéér op de manier van iemand anders doen. 

Wel stel ik je de juiste (rake, scherpe en lang niet altijd makkelijke of leuke) vragen. En neem ik je mee op reis. Op reis naar jouw droom. Jouw missie. Jouw visie. En jouw nieuw realiteit.

Geef ik je ALLE tools in handen.

Zodat jij na afloop kunt zeggen: holy shit, dat het zó makkelijk kon zijn!