fbpx

Ontzettend dankjewel voor je bijdrage.

Eigenlijk zou ik hier nu een marketingtekst moeten zetten met hoe tof ik het vind dat je deelneemt aan het Summit (en ja, die stond er eerst ook). Maar ik wil je voor nu vooral onwijs bedanken.

Dankjewel dat jij de keuze hebt gemaakt om te geven vanuit je hart. 

Dankjewel dat je het leven van de vrouw en zoon van Dominique een stukje makkelijker maakt, in deze ontzettend trieste periode.

En ik wil je met liefde nog 1 ding vragen: 

Zou je me willen helpen om deze boodschap nog verder te verspreiden? Zou je het summit bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht willen brengen en ze willen aanmoedigen om het VIP pakket te kopen, om zo nog meer geld bij elkaar te verzamelen?

Je kunt dit heel simpel doen.

Download onderstaande afbeelding en deel op Instagram wat het voor jou betekent om hier je bijdrage aan te leveren. Roep mensen om op ook deel te nemen en het VIP pakket te kopen. OF, deel direct de link tot donatie:

https://gofund.me/70689a1e 

Uiteraard ben je van harte welkom om via deze link nog extra te geven. Maar hoe mooi zou het zijn als we én een supertof summit met elkaar kunnen beleven én een andere onderneemster en haar zoon kunnen supporten door onze bijdrage?

Let’s create a ripple effect!