Doorbreek je perfectionisme!

Reken af met het gevoel dat het nooit goed genoeg is, wordt veel liever voor jezelf, boost je zelfvertrouwen en durf eindelijk de controle los te laten!

Zelfs als je al van alles hebt geprobeerd, maar de controlfreak in jou het nog altijd voor het zeggen heeft…

Moet je alles altijd tot in de puntjes geregeld hebben, maar is het voor je gevoel nooit af?

Heb je constant het gevoel dat je jezelf moet bewijzen?

En zou je het jezelf wel makkelijker willen maken en sneller willen denken ‘klaar is klaar’?

Zodat je meer kan ontspannen, rust heb in je hoofd en gewoon kan genieten?

Doe dan nu mee met het online programma: Doorbreek je perfectionisme! 

Herken je dit?

 

✔ Alles wat je in je hoofd hebt moet je van jezelf ook echt doen, maar wilt ook dat het meteen perfect is.

Je kan je soms urenlang in je werk blijven hangen. Daar waar een ander met een uur klaar is kan jij er wel drie of vier uur over doen. En dan nog lig je ’s nachts wel eens te denken over wat er allemaal beter had gekund…

✔ Als je iets nieuws gaat doen kan je jezelf hier ontzettend druk om maken. “Wat als het niet goed gaat?” “Wat als het niet lukt?” Je weet dat het onzin is, maar toch kan je het niet loslaten.

✔ Je bent jezelf heel erg bewust van jezelf en alles wat je doet. Je voelt je onzeker over wat anderen van je denken. Waardoor je vaak de bevestiging van anderen nodig hebt om te weten dat je het goed doet.

✔ Je wilt er graag voor iedereen zijn en zegt vrijwel overal ‘ja’ op. Je neemt teveel hooi op je vork en gaat steeds weer je eigen grenzen over.

✔ Als je na een lange dag eindelijk een keer op de bank ploft met een goed boek ben je ondertussen nog aan het nadenken over alles wat je nog moet doen. Waardoor er van ontspanning ook niet veel terecht komt…

Doelen bereiken

Van controlfreak naar lefwijf!

Vroeger was ik zelf een enorme perfectionist, een ontzettende controlfreak. Ik  legde de lat voor mezelf constant torenhoog. Ik was er altijd voor anderen, maar nooit voor mezelf. Tot het op een dag helemaal mis ging…

Toen ik moeder werd raakte ik volledig uit balans. Mijn tot dan toe nog redelijk voorspelbare leven kwam door de komst van ons kindje ineens volledig op zijn kop te staan. Waarna mijn grootste nachtmerrie werkelijkheid werd: ik zag het niet meer zitten…

Alle opgestapelde angst, stress, zelfkritiek, oordelen en frustratie die ik in de jaren ervoor had opgestapeld kwamen er ineens allemaal uit. Maar gelukkig ging er op dat moment een knop in mij om.

Ik besloot dat ik me nooit meer zo slecht wilde voelen. IK BESLOOT OM ‘JA’ TE ZEGGEN TEGEN MEZELF

Ik besloot om voor mezelf te kiezen. Om mijn perfectionisme te doorbreken. Om me niet langer te laten tegenhouden door alles wat ik van mezelf MOEST. Of door wat anderen allemaal wel niet zouden denken. Om niet langer te leven met een handrem, maar het LEF te hebben om te gaan voor waar ik echt gelukkig van wordt!

En dat is precies wat ik jou ook gun!

 

Stel je eens voor dat je…

♥ Eindelijk die stemmetjes in je hoofd kunt loslaten die de hele dag door je hoofd heen tetteren.

Tevreden zou zijn met goed genoeg. Dat je denkt ‘klaar is klaar, morgen weer een dag’.

♥ Veel makkelijker los kan laten wat er allemaal ‘hoort’ of ‘moet’ en jezelf niet meer druk maakt over wat een ander daar vervolgens allemaal wel niet over denkt of zegt.

♥ Jezelf veel relaxter zou voelen en aardiger bent naar jezelf en anderen toe.

Je laat leiden door je hart in plaats van je hoofd en vervolgens vanuit daar keuzes durft te maken en stappen durft te zetten, ook al vind je het misschien spannend.

 

In de training ‘Doorbreek je perfectionisme’ ontdek je:

✓  Hoe je jouw perfectionisme kunt loslaten, zodat jij veel meer rust krijgt in je hoofd en weer grip krijgt op je leven

✓  Wat er voor nodig is om niet langer afhankelijk te zijn van de waardering van anderen, maar veel meer in jezelf te gaan geloven

✓  De concrete stappen om veel meer tijd vrij te maken voor jezelf en jezelf er totaal niet schuldig over te voelen

  De beste tips en tricks om minder te denken en meer te gaan doen

✓  Hoe je echt kan ontspannen en volop kan genieten van je vrije tijd, zonder ondertussen nog een hele to-do lijst af te werken in je hoofd

✓  De manier die er voor gaat zorgen dat jij eindelijk tevreden bent de resultaten die je bereikt in de tijd die je daar aan hebt besteed

  Hoe je er voor kan zorgen dat je dit gevoel ook blijvend vasthoudt en steeds makkelijker en makkelijker los kunt laten wat je niet meer dient

En hoe De 100% Lefwijf Methode jouw gaat helpen om dat gevoel dat het nooit goed genoeg is voorgoed achter je te laten! 

Doorbreek je perfectionisme

m.b.v. De 100% Lefwijf Methode!

Groepsprogramma

Je ontvangt:

=

Alle lessen en informatie die je nodig hebt om jouw perfectionisme los te gaan laten, zodat jij eindelijk angst om niet goed genoeg te zijn los kunt laten.

=

Lifetime toegang tot alle video lessen, meditaties, visualisaties, worksheets, opdrachten en creatieve oefeningen.

=

Gezien dit een speciale aanbieding is via Vaker Vrolijk en de cursus verder geen live ondersteuning meer heeft zijn er geen Q&A sessies of andere mogelijkheden tot live vragen stellen.

De 100% Lefwijf methode in 5 stappen:

Stap 1: Neem de regie

Het is tijd dat jij 100% de regie krijgt over jouw leven en de touwtjes volledig in handen gaat nemen. Weg met jezelf te laten controleren, jij bent in controle!

Je ontdekt niet alleen waar EXACT jouw blokkades liggen en wat je te doen staat, ook ga je met behulp van de T-E-A methode je helpen om meer balans te creëren in jouw leven zodat je direct meer rust gaat ervaren.

Stap 2: Stel doelen en houd focus

Nu je weet wat jij écht belangrijk vindt is om dit te vertalen naar concrete doelen.  Je krijgt GLASHELDER wat jij nu eigenlijk écht wilt. Je komt volledig los van wat anderen allemaal van je vinden en verwachten en gaat jouw eigen bestemming bepalen. Ook ga je in actie komen op een manier die bij bij JOU past. 

Weg met afleiding en uitstelgedrag!

Stap 3: Creëer een ijzersterke mindset

Klaar om VOORGOED af te gaan rekenen met al die stemmetjes die de hele dag door je hoofd heen tetteren?

In deze module ga je jouw beperkende overtuigingen definitief achter je laten. Je rekent af met je angsten en zelfkritiek. Niemand die jou ooit nog aan kan praten dat jij niet goed genoeg bent!

Stap 4: Wees lief voor jezelf

Neem je nauwelijks tijd voor jezelf of voel jij je al schuldig na 5 minuten me-time? Dat is na deze module definitief VERLEDEN TIJD

Je gaat niet alleen experimenteren met doen wat voor jou goed VOELT, ook gaat deze module je een dikke vette BOOST in je zelfvertrouwen geven en wordt je RETETROTS op wie je bent.

 

 

 

R

Stap 5: Houd koers

Alles leuk en aardig, maar als je alles wat je geleerd hebt overboord gaat gooien na deze training sta je over een jaar weer op hetzelfde punt. En dat wil je natuurlijk niet!

In deze module krijg je niet alleen een flinke schop onder je kont om in actie te komen, ook ontdek je EXACT wat je kunt doen op die momenten dat het even tegenzit.

Bovendien ontdek je DE STLEUTEL naar blijvende verandering!

Testimonials

Ik ben Doorbreek je perfectionisme gaan volgen, omdat mijn traject voor PTSS bij de psycholoog was afgelopen en de psycholoog mij vertelde dat er nog 1 ding was waar ik aan moest werken… Mijn perfectionisme. Zo kwam ik bij Liza van der Veeken terecht.
Door de stapsgewijze training, verspreid over een langere periode, heeft dit voor mij echt gewerkt. Bij Module 3 dacht ik aan het eind dat ik er al helemaal met mijn perfectionisme had afgerekend. In Module 4 bleek dat nog niet volledig te zijn. Liza weet alle puntjes aan te pakken en ervoor te zorgen dat je echt letterlijk je perfectionisme doorbreekt.
Het interesseert mij niet meer wat een ander over mij denkt. Dat is namelijk mijn probleem niet, het is het probleem van die ander, die moet dan maar gewoon de andere kant op kijken. Ik voel me er goed bij, dus dan is dat ook zo. En dat zeg ik nu heel makkelijk, maar dat was voordat ik aan DJP begon echt niet zo. Daarom raad ik iedereen die last heeft van een negatief zelfbeeld, of iedereen die zichzelf niet goed genoeg voelt aan, om hieraan deel te nemen. Het heeft mijn leven enorm veranderd. Als ik dit programma niet had gevolgd, dan zou ik nog steeds onzeker zijn en dingen niet los kunnen laten die veel energie kosten.
Kim

Ik voelde me altijd gejaagd en gestrest en had zelden ‘geniet momentjes’. Het was vooral veel ploeteren en doorbijten. Aan het eind van de dag had ik geen energie meer over. Ook had ik vaak hartkloppingen. 

Dankzij jouw coaching maak ik mezelf nu belangrijk en kies ik voor tijd voor mezelfHet schuldgevoel is veel minder en niet alle tijd hoeft nuttig opgevuld te worden. Sinds ik dat besef zijn de dagen veel relaxter en geniet ik meer van de kinderen. Ik sta sterker in mijn schoenen en sta achter mijn beslissingen. En ik heb geen last meer gehad van hartkloppingen!

Patty

Dankzij de coaching kom ik meer aan mijn eigen behoeften toe, voel ik mij
veel meer in mijn kracht en voelt het leven makkelijker! Ik vergelijk mezelf nu
minder met anderen en voel me veerkrachtiger. Ik zit niet meer in de
gevangenis van het gezinsleven waarin ik me helemaal opofferde voor de
anderen. Ook neem ik nu meer ruimte voor mezelf! Ik voel me levendiger.

Ik ben me bewust geworden dat ik mijn gedachten niet ben maar dat ik ze zelf
kan kiezen. Door me te focussen op positieve gedachten en daar de dag mee te
beginnen trek ik ook positieve gedachten aan. Eerst overkwam een gedachte me en daar reageerde ik op. Nu bekijk ik de gedachte sneller en kan ik kiezen voor een andere. Ik zit nu zelf vaker achter het stuur; ik heb meer zelfregie.

Ik sta weer meer in contact met mezelf. Dat contact was ik aardig kwijt. Wat een groot cadeau, deze coaching!

Irene

Of lees hier hoe de deelnemers de training ervaren.

Investering

Z

EENMALIGE INVESTERING

Nu

2497,-

297,-

incl. btw

*Als je klikt op bovenstaande knop wordt  je direct geleidt naar de betaallink. Na betaling kom je op een pagina waar je jouw gegevens kunt achterlaten. Binnen 2 werkdagen nadat je betaling is ontvangen krijg je toegang tot de cursus.