fbpx

5 daagse online training

Van (werk)stress naar ontspanning en plezier!

Ontdek hoe jij in slechts 5  dagen tijd kunt gaan van continue gestresst zijn naar goed zorgen voor jezelf (en je elke dag happy voelen). 

Maar wees gewaarschuwd: het volgen van deze training zou zo maar eens kunnen leiden tot een leven vól ontspanning, joy en plezier! 

Tja, let’s be honest: op dit moment is die ontspanning en het plezier in jouw leven vaak best ver te zoeken. Want ja, elke dag zorg je vol liefde en enthousiasme voor anderen. Maar ondertussen schiet de zorg er voor jezelf er vaak bij in…

Dag in dag uit sta je klaar voor je patiënten / cliënten en zorg je er telkens weer voor dat zij de beste zorg krijgen. Want dat is wat ze verdienen, toch?

Maar lieve jij, hoe zit het eigenlijk met jou? Jij verdient toch ook de allerbeste zorg?

Jij verdient het toch ook om lekker in je vel te zitten? Om je relaxed te voelen? Om plezier te hebben?

Jij verdient het toch ook om na een lange dag werken (of voor een late dienst) heerlijk te ontspannen? Om lol te hebben in het leven? En vóluit te genieten van de tijd voor jezelf?

Ja toch?

Dus wat nu als ik je zou zeggen dat er een manier is waarop je het allemaal kunt hebben? Dat je niet alleen veel minder stress zou ervaren (zowel thuis als op je werk), maar dat je je ook nog eens veel relaxter zou voelen én elke dag veel meer plezier zou ervaren? En dat je dit in slechts 5 dagen al kunt realiseren?

Wat zou je dan doen?

Want guess what… dat is precies wat je leert in de 5 daagse online training: 

Van (werk)stress naar ontspanning en plezier!

🗸 Voor minder stress (en meer ontspanning)?

🗸 Voor meer tijd voor jezelf (waar je je bovendien niet schuldig over voelt, maar heerlijk van kunt genieten)?

🗸 Voor een leven waarin je niet continue ‘aan’ staat, maar waarin jij je relaxed voelt en gewoon kunt ontspannen?

🗸 Voor meer plezier in zowel je werk als in je vrije tijd?

Dan is deze training écht iets voor jou!

Liza van der Veeken
Van (werk)stress naar ontspanning en plezier!

In de training Van (werk)stress naar ontspanning en plezier begeleid ik je aan de hand van een serie video’s met bijbehorende opdrachten stap voor stap naar een leven waarin jij je veel meer relaxed voelt en optimaal kunt genieten.

De training vindt plaats in een besloten online omgeving. De training duurt in totaal 5 dagen, maar vanaf het moment van aanmelden ontvang je maarliefst 3 weken toegang, zodat je zelfs als je een aantal dagen vrij hebt (of iets langer over de opdrachten wilt doen) alle tijd hebt om de training te volgen. Bovendien heb je de mogelijkheid om zelf (op de betaalpagina) een startdatum te kiezen, zodat je kunt beginnen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Gedurende de 3 weken heb je niet alleen toegang tot al het trainingsmateriaal, maar kan je ook deelnemen aan een Q&A sessie waarin je al je vragen kunt stellen. Tot slot ontvang je ook toegang tot de Elke dag happy community, waarin je niet alleen kunt sparren met andere deelnemers, maar ook nog eens al je successen samen kunt vieren!

Wanneer je je aanmeld voor de 5 daagse online training, dan krijg je deze bonussen en GRATIS bij!

R

De kracht van geven. Wist je dat geven enorm bij kan dragen aan het vergroten van jouw geluksniveau? In één van de bonusvideo’s ontdek je niet alleen waarom dit zo is, maar wordt je bovendien geïnspireerd om deze kracht ook veel meer toe te gaan passen in jouw eigen leven (zonder jezelf weg te cijferen en bovendien juist meer energie te gaan ervaren!). 

R

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. Een mini-workshop over dé nummer 1 tool die ik dagelijks inzet om 10x meer plezier in mijn dag te ervaren.

R

Boost je zelfvertrouwen audio. Ontdek hoe jij in minder dan 30 minuten de manier waarop je naar jezelf kijkt kan veranderen en 10x meer zelfvertrouwen krijgt!

Wanneer jij je aanmeld voor de training ontvang je niet alleen toegang tot ruim 3 uur aan videomateriaal, maar krijg bovendien je toegang tot een compleet werkboek inclusief praktische opdrachten waar je direct mee aan de slag kunt.

VAN €297,-
Voor slechts 47 euro

Omdat ik het je zó ontzettend gun om jezelf (weer) heerlijk ontspannen te voelen én intens veel plezier te hebben!

Ben jij er klaar voor?

Doe dan mee aan de 5 daagse training: Van (werk)stress naar ontspanning en plezier!