fbpx

Yes, vandaag staat helemaal in het teken van LOSlaten en TOElaten.

Want ja, het is ontzettend belangrijk om te leren loslaten. Zeker als je écht een een leven wilt creëren waarin jij veel meer ontspanning en plezier ervaart.

Maar ja… dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want loslaten is nou niet bepaald het meest makkelijk voor heel veel mensen. En mogelijk ook niet voor jou.

En laat dat nu ff echt ontzettend logisch zijn! Want op het moment dat we onszelf vertellen dat we iets moeten loslaten interpreteren we dat eigenlijk alsof we iets verliezen, alsof we iets kwijtraken. En da’s nou niet echt wat je wilt… toch?

Dus wat nu als je het eens anders zou doen? Als je niet zomaar iets LOS zou laten, maar je het jezelf zou gunnen om juist iets nieuws TOE te laten? Als je los zou laten wat je niet langer dient, en in plaats van datgene wat je energie kost iets toe zou voegen in je leven wat je juist energie geeft?

Wat zou dat voor jou betekenen?

Bekijk allereerst bovenstaande video en download vervolgens hieronder het werkboek van dag 3.

Het complete werkboek van de gehele training ontvang je in je mailbox na dag 5 (of bij de bonus, die is beschikbaar vanaf dag 5), zodat je niet alle dagen al vooruit gaat werken. Ook van deze reis mag je lekker genieten. 😉

Have fun!