fbpx

Wat als er niks zou veranderen?

Stel je eens voor…

Je bent 10 jaar verder dan nu.
En er is werkelijk NIKS veranderd in jouw leven.

Je ziet er nog precies zo uit als nu.
Je hebt precies dezelfde mensen om je heen als nu.
Je financiële situatie is net zoals het nu is.
En ook je carrière is exact gelijk gebleven.

Hoe zou dat dan voor je zijn?

Afgelopen week belandde ik tijdens een van mijn lesdagen als docent Verpleegkunde aan de HvA tijdens mijn lunchpauze onbedoeld midden in een les communicatieve vaardigheden (check deze podcast voor het hele verhaal). En terwijl ik heerlijk van het zonnetje (en mijn lunch natuurlijk) genoot hoorde ik een student naast me deze zin uitspreken:

Wat nu als er niks zou veranderen?
Hoe zou dat dan voor jou zijn?

Die zinnen zette me direct aan het denken.
En ik hoop jou ook …

Want stel nu dat er werkelijk NIKS zou veranderen in de komende jaren.
Wat zou dat dan voor jou betekenen?

Zou je daar best oké mee zijn?
Of wordt je kostmisselijk bij het idee alleen al?

En zo ja….

Zet je dan ook stappen om die situatie te veranderen?

Want als jij een beetje bent net zoals ik heb je ook grootse dromen. En wil je alles behalve dat je er over 10 jaar nog precies net zo bij zit als nu!

Nee toch?!

Jij wilt méér!

Meer impact.
Meer liefde.
Meer succes.
Meer plezier.
Meer geluk.

En bovenal: jouw dromen leven!

Ja of JA?

Het lijkt me heel tof om van je te horen!

Veel liefs,

Liza

Liza van der Veeken

Klaar om stikgelukkig te worden in je bedrijf?

Want zeg nu zelf… je bent je bedrijf toch gestart om vrijheid te ervaren? Dus wanneer ga je jezelf nu eindelijk eens echt gunnen? Hoe lang ben je bereid om nog door te gaan in een bedrijf waar je niet die ultieme vrijheid en het ultieme geluk te ervaren? 

Of is het nu tóch eindelijk tijd om het anders te gaan doen? Om een bedrijf te creëren wat volledig aansluit bij wie JIJ bent, waar je voor staat en de manier waarop jij business wilt doen?