Zo cliché, maar oh zo waar!

‘Oh shit, dan heb ik echt een probleem!’….

Was wat ze dacht toen ze voor het eerst de uitspraak hoorde dat “jij het gemiddelde bent van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat”. Want ja, die 5 mensen waren nou niet helemaal in lijn met de persoon die ze wilde zijn….

En dus besloot ze om in een Mastermind te stappen, zodat ze zich zou omringen met meer gelijkgestemden.

Dit, mooie vrouw, is het verhaal van hoe ik Liliane leerde kennen. Mijn inmiddels beste buddy. En een echte A speler in mijn leven.

En nu hoor ik je denken “hoe bedoel je A speler?”.

Vorig jaar, aan het eind van het jaar, deed ik de NLP opleiding. En maakte ik voor het eerst kennis met het verschil tussen A, B, C en D spelers. En viel voor mij persoonlijk ook éindelijk het kwartje wie je dus vooral wél om je heen wil verzamelen, en wie ook vooral niet!

Een A speler is namelijk iemand die dezelfde normen en waarden heeft als jij én die jou als het ware naar een hoger niveau tillen. Iemand van wie je energie krijgt, iemand die je support en vaak ook iemand van wie je kunt leren. Een A speler daagt je uit om de beste versie van jezelf te zijn en is dus écht bij uitstek het type persoon die je graag meer in je leven wilt hebben op het moment dat je wilt groeien!

Sinds ik dit begrip kende heb ik voor mezelf een lijstje gemaakt met alle A, B, C en D spelers in mijn leven én heb ik een eigen verlanglijstje van A spelers samengesteld. En inmiddels heb ik met een heel aantal van hen ook steeds meer en meer contact en is dat kringetje van die 5 mensen om me heen dus ook sterk verandert!

En dat, mooie vrouw, is wat ik jou ook gun!

Ik gun je dat ook jij fantastische A spelers om je heen mag gaan verzamelen. Dat jij je mag omringen met mensen aan wie je je op kunt trekken. Van wie je kunt leren. En die ook jou uitdagen en stimuleren om verder te groeien. En daarom wil ik je uitnodigen!

Allereerst wil ik je uitnodigen om deze podcast te luisteren, zodat je precies weet wat nu al die types inhouden. En om vervolgens ook eens een lijstje voor jezelf te maken. Want met welke A spelers zou jij je graag meer willen omringen? En heb je ook al een idee hoe je dit aan zou kunnen pakken?

En ten tweede wil ik je uitnodigen om jezelf létterlijk te omringen met een heel aantal van die A-spelers. Om je te omringen met gelijkgestemden, die net als jij willen groeien.

Één van de manieren waarop je dat kan doen is bijvoorbeeld eens deel te nemen aan een 100% Lefwijf Cirkel! Samen met toffe ondernemende vrouwen maken we op een diep niveau connectie én heb je bovendien tijd om lekker te netwerken!

Lijkt het je tof om een keer tijdens een cirkel aan te schuiven? 

Het lijkt me heel tof je daar binnenkort te zien!

Veel liefs,

Liza

 

Liza van der Veeken

Klaar met jezelf saboteren?

Ben je het zat om steeds die schop onder je kont weer nodig te hebben? Om jezelf keer op keer klein te houden en je dan éventjes beter te voelen door het lezen van een blog of het luisteren van een podcast?

Ben je klaar om vólop in jezelf te gaan geloven? Om jouw f*cking GROOTSHEID te omarmen? En vol LEF te gaan voor die facking vette business mét bijbehorend lekker leven?

Boek dan vandaag nog jouw één op één Growth Hack Call in en ontdek hoe jij af kunt rekenen met all die bullshit excuses waardoor jouw bedrijf én droomleven steeds maar niet van de grond komen.