fbpx

In slechts 4 maanden van altijd zorgen voor anderen naar jouw geluk op nummer #1!

Zelfzorg voor zorgverleners

Ontdek hoe ook jij tijd kunt nemen voor jezelf zónder schuldgevoel, makkelijk en moeiteloos je grenzen kan stellen en de lat voor jezelf een stuk lager kunt leggen. Zodat jij over 4 maanden véél meer rust, ontspanning, zelfvertrouwen én plezier ervaart in jouw leven!

Hoe is het met je?

Hoe gaat het écht met je?

Als je ook maar een klein beetje bent zoals ik vroeger was, dan heb je hoogstwaarschijnlijk direct de neiging om zoeits te zeggen als “ja, goed”, of “prima hoor!”. Ook al voel je je van binnen helemaal niet zo…

Nee, als je écht zou zeggen hoe het met je gaat, dan zou je zeggen dat je moe bent. Dat het je soms allemaal even te veel wordt. Dat je er constant voor alles en iedereen probeert te zijn, maar toch steeds het gevoel hebt dat je overal tekort schiet. Of erger nog: dat je hebt gefaald.

Maar hè, dat zeg je natuurlijk niet. Jij bent tenslotte degene die voor anderen zorgt, niet andersom. Anderen rekenen op jou. En dus moet je sterk zijn.

Dus hup, je zet je schouders er weer onder en raapt jezelf weer bij elkaar, hopend dat het morgen beter gaat. Al weet je eigenlijk diep van binnen wel dat je dit niet meer lang vol gaat houden…

R

Dag in dag uit sta jij ‘aan’. De balans tussen de drukte op je werk en de ontspanning op je vrije dagen is vaak ver te zoeken. Je hebt weinig tot geen tijd voor jezelf en áls je al even rust neemt voel je je al snel (heel) schuldig.

R

Je staat altijd voor alles en iedereen klaar. Mensen om je heen vinden het ook vanzelfsprekend dat jij overal voor zorgt. Bovendien wil je anderen niet in de steek laten, en dus schiet de zorg voor jezelf er vaak al snel bij in.

R

De druk op het werk is hoog en bovendien is er veel personeelstekort, waardoor er een extra last op jouw schouders drukt. Je voelt je verantwoordelijk en tja, als jij het niet doet, dan doet niemand het. Zo voelt het althans. En dus ga je vaak (ver) over je eigen grenzen, met als gevolg dat je je regelmatig uitgeput voelt.

R

Je stelt hoge eisen aan jezelf en hebt veel dingen die je van jezelf moet. Bovendien mag je niet klagen, want het laatste wat je wilt is dat anderen vinden dat je je aanstelt. En dus ga je maar weer door, ondanks dat je het eigenlijk niet meer trekt.

Liza van der Veeken
R

Als je niet meer constant ‘aan’ zou staan, maar de rust en ruimte zou voelen om tijd te nemen voor jezelf (zónder je daar schuldig over te voelen!)?

R

Als je niet meer zoveel van jezelf zou ‘moeten’? Als je de lat voor jezelf niet meer zo hoog zou leggen? En niet meer het gevoel zou hebben dat je continue tekortschiet? 

R

Als je meer en makkelijker zou kunnen ontspannen en echt zou kunnen genieten van de tijd voor jezelf?

R

Als je makkelijk en moeiteloos je grenzen aan zou kunnen geven, zonder bang te zijn voor wat anderen daar van vinden?

R

Als je (vaker) om hulp zou durven vragen en zelf eens ontzorgt zou worden, waardoor je meer tijd en energie over hebt om te genieten van alle mooie dingen in je leven?

Hi, Ik ben Liza. Van huis uit verpleegkundige in de psychiatrie, en sinds een aantal jaren werkzaam als Geluksexpert voor zorgverleners (en Docent Verpleegkunde aan de HvA).

Na de geboorte van mijn zoon kreeg ik een postnatale depressie. Een depressie die, zoals ik het nu achteraf kan zien, grotendeels werd veroorzaakt door één ding: ik zorgde helemaal niet voor mezelf.

Anderen kwamen altijd op de eerste plek en ik cijferde mezelf compleet weg, tot op het moment dat ik er volledig aan onderdoor ging.

Dankzij mijn depressie leerde ik pas echt de betekenis van de welbekende spreuk “je kunt pas écht goed voor anderen zorgen, wanneer je eerst goed voor jezelf zorgt”. Want heel eerlijk: vroeger vond ik dat allemaal niet nodig.

Helaas zie ik heel veel zorgverleners die net als ik vroeger zichzelf op de 2e, 16e of soms zelfs 39e plek zetten. Met als gevolg dat ze ziek worden, in een burn-out raken, of erger. 

Het is dan ook mijn missie om te voorkomen dat we allemaal massaal uitvallen in de zorg én als zorgverleners ontdekken hoe fijn het leven kan zijn, juist door jezelf op nummer #1 te zetten. 

In dit programma leer ik je dan ook ál mijn geheimen, tips, tricks en tools die ik in de afgelopen jaren heb verzameld, waardoor jij over 4 maanden makkelijk en moeiteloos jezelf op nummer #1 zet, zonder dat het ongemakkelijk voelt, je je schuldig voelt of denkt dat je egoïstisch bent. Want ja, dat is mogelijk! Ongeacht waar je nu staat, ongeacht of je wel of niet denkt dat dat voor jou is weggelegd… ook jij kunt dit!

Rest mij nu alleen nog de vraag: ben jij klaar voor?

Liza van der Veeken

Heel eerlijk? Je weet al lang wat je te doen staat…

En toch vind je het mogelijk lastig om nú voor jezelf te kiezen. Want ja, is dat nu wel echt nodig? Kan je het niet gewoon nog even zelf proberen?

Maar lieve jij, wanneer denk je dat het dan wél tijd is om te kiezen voor jezelf? Over een paar maanden, wanneer je je nog veel slechter voelt? Of over een jaar, wanneer je het echt helemaal niet meer trekt?

Trust me, dat is precies wat ik ook dacht toen het met mij niet goed ging. Maar in plaats van direct hulp in te schakelen en te kiezen voor mezelf modderde ik nog een tijd aan, want ik was er destijds écht van overtuigd dat het wel over zou gaan en dat ik het allemaal wel alleen kon. Althans… totdat het volledig mis ging. En dat is wel het laatste wat ik jou gun!

Plus (let’s be honest), alleen al het feit dat je tot hier bent gekomen met lezen wil zeggen dat jij het jezelf ook gunt. 

Alleen, ik ga je geen schop onder je kont geven. Het is aan JOU om in actie te komen.

Want hoe graag ik je ook wil helpen, en hoezeer ik het je ook gun, zelfs ik kan er niet voor zorgen dat jij gaat veranderen. Tenzij JIJ het besluit neemt dat het vanaf nu anders gaat. Tenzij JIJ de verantwoordelijkheid neemt en in actie komt. 

Tenzij jij er voor kiest om all-in te gaan en écht te kiezen voor jezelf gaat er niks veranderen. Hoezeer je er nu misschien ook doorheen zit. En ja, van mij mag je langer wachten. Van mij mag je twijfelen. Helemaal prima. Alleen dan waarschuw ik je alvast bij deze: het wordt alleen maar erger…

Mocht je dat nu niet willen, en er écht 100% voor willen gaan, dan nodig ik je van harte uit om hieronder op de knop te klikken en een gesprek in te plannen. En zeg nou zelf: hoe trots zou jij op jezelf kunnen zijn als jij op die manier besluit om voor jezelf te kiezen?

Dit houdt het traject praktisch in:

R

Het traject duurt 4 maanden en omvat alles wat je moet weten om beter voor jezelf te zorgen en jezelf op nummer 1 te zetten.

R

4 Geheel verzorgde LIVE dagen, waarin we samen komen met alle zorgverleners die deelnemen aan dit traject (inclusief toffe extra’s en verrassingen).

R

Na elke livedag krijg je één of twee opdrachten mee naar huis waar je in de weken na de livedag thuis mee aan de slag gaat.

R

4 implementatie calls via Zoom over het onderwerp van de LIVE dag. Tijdens deze calls heb je de mogelijkheid om ál je vragen te stellen over (de oprachten) waar we het in de LIVE dag over hebben gehad.

R

Thema’s die aan bod komen zijn onder meer: grenzen stellen, tijd nemen voor jezelf, perfectionisme loslaten, hulp vragen (en accepteren), zelfvertrouwen opbouwen & lief zijn voor jezelf.

De investering voor dit traject is 

3997

1997

*Dit bedrag is incl. btw voor particulieren, en exclusief btw voor ondernemers & werkgevers.

Wanneer je besluit om deel te nemen vóór vrijdag 1 maart ontvang je bovendien ook nog eens deze bonussen.

R

Een exclusieve live-online Kick off sessie met alle deelnemers (t.w.v. 97 euro)

R

1 Één op één coach sessie gedurende het traject (t.w.v. 297 euro).

Voel je rust en ruimte in je hoofd én in je lijf.

Leg jij de lat voor jezelf niet meer zo hoog en voel je je meer ontspannen en relaxed.

Maak je gemakkelijk tijd voor jezelf vrij, zonder je daar schuldig over te voelen.

Durf je je emoties er te laten zijn, zonder je er door te laten overweldigen.

Vraag je hulp aan anderen wanneer je dat nodig hebt, zonder je druk te maken over of je dat wel of niet verdient.

Maak je je niet meer zo druk om de mening van anderen en leef je jouw leven zoals jij dat graag wilt.

Heb je weer plezier in je werk en geniet je voluit van het leven.

Weet je exact wat je moet doen op het moment dat het even tegenzit, omdat je alle tools in handen hebt om goed voor jezelf te zorgen!

Voor wie is dit programma?

Zelfzorg voor Zorgverleners is speciaal ontworpen voor zorgverlenende professionals, zoals verpleegkundigen, artsen, therapeuten en coaches. Mocht je niet binnen die doelgroep vallen, maar wel interesse hebben, stuur me dan even een mailtje!

Hoe lang duurt het programma?

Het volledige programma duurt in totaal 4 maanden. 

Wanneer start het programma?

De live-online kick off sessie vindt plaats op dinsdag 19 maart en de eerste livedag is op zaterdag 23 maart. Indien je een bonus 1 op 1 sessie er bij hebt, dan kan het zijn dat deze eerder plaatsvindt.

Ik ga nog op vakantie, kan ik ook later starten?

Ja, die mogelijkheid is er altijd. Echter  starten we altijd met een vaste groep en op vaste data met dit programma. Mocht je er voor kiezen om pas op een later moment deel te nemen, dan kan het zijn dat je livedagen mist. Deze worden niet vergoed. Je kunt evt. ook in een latere ronde meedoen, maar dan kan het zijn dat je tot wel 6 maanden moet wachten.

Wanneer zijn de livedagen?

De livedagen zijn elke 3e zaterdag van de maand. Voor deze ronde zijn dat:

– Zaterdag 23 maart

– Zaterdag 20 april

– Zaterdag 18 mei

– Zaterdag 15 juni

Waar zijn de livedagen?

De exacte locatie van de livedagen is nog niet bekend. Deze zullen uiterlijk 1 week van tevoren met de deelnemers worden gedeeld, maar liggen altijd in het midden van het land. De locatie wordt gekozen afhankelijk van wat passend is bij het thema van die dag.

Kan ik de online sessies terugkijken?

Jazeker! Alle online sessies na afloop gedeeld. En mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan kan je toch nog vooraf een vraag stellen en wordt deze ofwel in de sessie beantwoord, ofwel krijg je per mail nog antwoord.

Zitten er ook 1 op 1 sessies bij?

Er zitten geen 1 op 1 sessies in dit programma. Mocht je graag 1 op 1 sessies willen, stuur dan even een mail naar: info@lizavanderveeken.nl

Kan ik in termijnen betalen?

Uiteraard! Je kunt ofwel in één keer betalen, ofwel in 4 maandelijkse termijnen. Indien je kiest voor betaling in termijnen betaal je de eerste termijn voorafgaand aan het programma en ontvang je vervolgens per maand een factuur.